Καμμένος στη Βουλή: “Ποιοι ήθελαν να χαλάσουν τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία”

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη δευτερολογία του για το θέμα των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, έκανε αναφορά στον Ζ.Σφακιανάκη, τον Έλληνα που φαίνεται να έχει εμπλοκή στο θέμα. Ο κ.Καμμένος είπε πως όταν η συμφωνία είχε κλείσει “κάποιος εμφανίστηκε και ήθελε να αναλάβει την συμφωνία”. Γι΄ αυτό και δεν πληρώθηκαν τα 66 εκατομμύρια,υποστήριξε ο ΥΕΘΑ.

“Κάποιοι ήθελαν να χαλάσει η συμφωνία”, είπε.

Ο ΥΕΘΑ πρόσθεσε ότι έχει κατ΄ επανάληψη επικοινωνήσει με τον Σαουδάραβα ομόλογό του για το θέμα αλλά και με το Σαουδάραβα πρέσβη στην Αθήνα, ο οποίος σε μία από τις πολλές επικοινωνίες που είχε του είπε πως “δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα τα 66 εκατομμύρια και δεν θα υπάρξει πρόβλημα”. Για τη Σαουδική Αραβία 66 εκατομμύρια είναι λίγα αλλά όχι για εμάς.

Ο Π.Καμμένος απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε αν έχουν καταλάβει “πόσο μεγάλη ζημιά έχετε κάνει στη χώρα”. “Στοχοποιείτε την Ελλάδα χωρίς λόγο και αιτία”, είπε ο Καμμένος.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε πως παρά τον θόρυβο που προκάλεσε η ΝΔ για την πώληση στη Σαουδική Αραβία, “εμείς θα συνεχίσουμε να πουλάμε υλικό που δεν χρειαζόμαστε. Δεν πρόκειται να πουλάμε ούτε σε τρομοκράτες ,ούτε σε χώρες που μπορεί να κάνει πόλεμο,αλλά θα συνεχίσουμε να πουλάμε”.

The post Καμμένος στη Βουλή: “Ποιοι ήθελαν να χαλάσουν τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία” appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα