Η τραγωδία στη Λιβύη τα μεγάλα ερωτήματα, ένα απ΄ αυτά για τον πρωθυπουργό

Δύο νοσηλεύτριες νεκρές, ένας άνδρας Αξιωματικός και δύο πολίτες συνοδοί είναι νεκροί στη Λιβύη. Αγνοούνται δύο άνθρωποι σύμφωνα με την καθυστερημένη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ η οποία ακολούθησε την προηγούμενη ενημέρωση φιάσκο που έκανε λόγο για ελαφρούς τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ περί «ελαφρών τραυματισμών» που εκδόθηκε λίγο μετά από τη δημοσίευση της είδησης του

τραγικού τροχαίου στη Λιβύη, λογικά θα πρέπει σήμερα κιόλας να οδηγήσει σε αλλαγή της ηγεσίας. Ο Α/ΓΕΕΘΑ όσο κι αν δεν μπορούν να το ακούνε οι φανατικοί υποστηρικτές του θα πρέπει να υποβάλει την παραίτηση του. Δεν θα το κάνει, αν θυμηθούμε ότι δεν το σκέφθηκε καν την περίοδο που αποκαλύφθηκε ότι ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, δηλαδή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το ερώτημα είναι άλλο και απευθύνεται στον πρωθυπουργό: θα κρατήσει τον κ.Φλώρο στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ ακόμη και μετά από αυτή την τραγωδία και την ατυχέστατη διαχείριση της;

Η τραγωδία στη Λιβύη προκαλεί μια σειρά ερωτημάτων:

•Με ποια προστασία πήγαν στρατιωτικοί ιατροί και νοσηλευτές σε μια περιοχή όπου επικρατεί απόλυτο χάος;

•Είχε σταλεί κάποια ομάδα ασφαλείας που θα εκτιμούσε την κατάσταση και κυρίως θα εξασφάλιζε τις μετακινήσεις και την αποστολή του ελληνικού τμήματος του υγειονομικού;

•Υπήρχαν και από ποιους εγγυήσεις για την ασφάλεια των στρατιωτικών μας;

•Πως έγινε ένα τόσο φοβερό τροχαίο που έκαψε ολόκληρο το λεωφορείο; Δείτε το βίντεο:

Αναμένουμε τις απαντήσεις. Μαζί με το τι έχει απομείνει στα υπόστεγα του Στεφανοβικείου από ελικόπτερα. Ρωτάμε εδώ και μέρες και απάντηση δεν έχουμε πάρει. Όχι για εμάς αλλά για τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν και ξαναπληρώνουν εξοπλισμούς.

The post Η τραγωδία στη Λιβύη τα μεγάλα ερωτήματα, ένα απ΄ αυτά για τον πρωθυπουργό appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Λιβύη,livyi