Η Ελλάδα της ναυτιλίας χωρίς ναυπηγεία και η Τουρκία παραδίδει πολεμικά πλοία στο Πακιστάν

Η Ελλάδα από τη μία υπερηφανεύεται για τον κορυφαίο εμπορικό στόλο που διαθέτει παγκοσμίως. Αποδεικνύοντας ότι η χώρα της πλήρους αντίφασης είναι εδώ , η Ελλάδα δεν διαθέτει επί της ουσίας δικά της ναυπηγεία!

Η «σωτηρία» των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας φαίνεται ότι έχει ακόμη δρόμο,το τέλος του οποίου ακόμη κανένας δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά σε εκτενή ανακοίνωση τους που

δημοσιεύσαμε περιγράφουν την κατάσταση, που δεν είναι ευχάριστη . Στην Ελευσίνα όσοι αναθεμάτιζαν όποιους «τολμούσαν» να θέσουν ερωτήματα για την εκεί «σωτήρια λύση», τώρα ανησυχούν για τη μισθοδοσία τους και ελπίζουν οι διαβεβαιώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι όλα θα πάνε καλά να έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Πως γίνεται να έχουμε τους πιο ισχυρούς εφοπλιστές του πλανήτη αλλά να μην έχουμε ισχυρά ναυπηγεία είναι ένα ερώτημα… Ποιο ακριβώς είναι το έμπρακτο κέρδος μας για τα πρωτεία στους ωκεανούς, όταν δεν μπορούμε να έχουμε ΕΝΑ έστω ναυπηγείο;

Την ίδια ώρα στην Τουρκία έχουν αρχίσει να «χτίζουν» πολεμικά πλοία για εξαγωγή! Καλά, κακά, χρήσιμα ή άχρηστα παράγονται από την τουρκική ναυπηγική βιομηχανία!!! Προχθές παρέδωσαν το PNS Babur, το πρώτο πλοίο που ναυπηγήθηκε στο πλαίσιο του τουρκικού προγράμματος MİLGEM, για το Πολεμικό Ναυτικό του Πακιστάν.

Το Pakistan MİLGEM Project, περιλαμβάνει την παραγωγή 4 κορβετών κλάσης MİLGEM ADA για το Ναυτικό του Πακιστάν. Δύο από τις τέσσερις Κορβέτες κατασκευάζονται στο Ναυπηγείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία και 2 στο Ναυπηγείο Καράτσι στο Πακιστάν.

Με εκείνες τις δικές μας τις κορβέτες αλήθεια που θα έδιναν και έργο στα δικά μας ναυπηγεία ,υπάρχει κάποιο νέο;

The post Η Ελλάδα της ναυτιλίας χωρίς ναυπηγεία και η Τουρκία παραδίδει πολεμικά πλοία στο Πακιστάν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα, Τουρκία, Πακιστάν,ellada, tourkia, pakistan