«Η αποτροπή χρειάζεται δυνατότητες και πρόθεση»-Λάμπρος Τζούμης

Οι Τούρκοι πέταξαν και σήμερα πάνω από ελληνικό έδαφος και αυτή η υπέρπτηση είναι η πρώτη μετά από την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, απ΄ όπου κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει αμέσως αυτή την πρακτική.

Προφανώς ουδείς είχε τη ψευδαίσθηση ότι κάτι θα άλλαζε… Το θέμα είναι τι σκοπεύουμε να κάνουμε με το θέμα αποτροπής όλης αυτής της θλιβερής κατάστασης.

Όπως λέει ο Αντιστράτηγος ε.α Λάμπρος Τζούμης «η αποτροπή χρειάζεται δύο πράγματα: δυνατότητες και πρόθεση». Τις δυνατότητες -έστω και με εξαιρετικά στρεβλό τρόπο- προσπαθούμε

να τις αποκτήσουμε. Το ερώτημα είναι τι προθέσεις έχουμε.

Ο κ. Τζούμης μιλά στο militaire.gr για τους εξοπλισμούς, το F-35, τις ανάγκες που έχει ο «ξεχασμένος» απ ΄ όλους Στρατός Ξηράς, τα «ράβε-ξήλωνε» που συνεχίζονται με την επαναφορά των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων αλλά και για τις εξελίξεις στην Ουκρανία που δε φαίνεται ότι μας δικαιώνουν.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

The post «Η αποτροπή χρειάζεται δυνατότητες και πρόθεση»-Λάμπρος Τζούμης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα