Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και γιατί παίρνουμε ότι μας αξίζει-Νίκος Κρυονερίτης

Γράφει ο ναύαρχος Νίκος ΚρυονερίτηςΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣΔύσκολη η επόμενη μέρα, κι ας πανηγυρίζει η ΝΔ για το 40% που δίκαια έλαβε. Αν το μεταφράσουμε μαζί με την αποχή που έφτασε το 47%,τότε το 21,5% του λαού την ψήφισαν!Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απέκτησε την πλειοψηφία στη Βουλή, αλλά δεν έχει τη πλειοψηφία της κοινωνίας μαζί της (εκεί δεν υπάρχει ούτε αποχή ούτε ενισχυμένη αναλογική). Την κοινωνία που προτίμησε τον καναπέ και την ξαπλώστρα
από την άποψη για το μέλλον της!Μα … μας αξίζει! Και βέβαια μας αξίζει, όπως μας αξίζουν και τα τέσσερα «ευκαιριακά» κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή! Αυτός ο επίσημα εκφρασμένος φασισμός της Ελληνικής κοινωνίας είναι που θα πρέπει να τρομάζει και να φρενάρει τους ανόητους πανηγυρισμούς για τη «συντριβή» του ΣΥΡΙΖΑ! Ο αποδυναμωμένος και καταρρακωμένος ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να είναι στόχος και την επόμενη μέρα, ειδικά για κάποια αδαή άτομα που καμαρώνουν όπως οι διάνοι, λες και «πήρανε τη Πόλη»!Η ΝΔ αρχίζει και αποκαλύπτει πλέον το νεοφιλελεύθερο, «εκσυγχρονιστικό» της πρόσωπο, αυτό που δημιούργησε τον συνωστισμό στη δεξιά της πτέρυγα. Οι προσπάθειες των «μισθοφόρων» Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη δεν κατάφεραν διείσδυση ανάλογη με την αντίστοιχη προς τα αριστερά, αυτή που κατάφεραν οι Σημιτικοί νεοφιλελεύθεροι εκσυγχρονιστές. Η Διαμαντοπούλου, ο Φλωρίδης, ο Πιερακάκης, ο Γεραπετρίτης, ο Θεοχάρης, ο Τσακλόγλου, ο Θεοδωρικάκος, ο Σκέρτσος, ο Λιβάνιος, η Μενδώνη, ο Χρυσοχοΐδης, η Πελώνη, η Σδούκου, η Στρατινάκη, η Χαραλαμπόγιαννη, ο Μαστρογεωργίου, ο Σταμπουλίδης, ο Αλεξανδρής και τόσοι άλλοι, που σκέπασαν την πάλαι ποτέ λαϊκή δεξιά! Όλοι αυτοί τους οποίους το «Καραμανλικό μπλοκ» κατηγορούσε ως άθεους και διεθνιστές, τους υιοθέτησε και τους έβαλε στο τιμόνι της χώρας! Η μαεστρία διαχείρισης του λαού από τον Μητσοτάκη παίρνει άριστα, χωρίς να παραλείψουμε τις βοήθειες από την Ευρώπη και το κεφάλαιο που χειροκροτεί καθώς βλέπει τις ροές των πόρων να οδεύουν από τα λαϊκά στρώματα προς τη σύγχρονη αριστοκρατία!Και η σοσιαλιστές;; Ακόμη δεν έχουν συνέλθει! Ο ΣΥΡΙΖΑ ομφαλοσκοπεί και θα συνεχίζει να φθείρεται για τα επόμενα χρόνια. Βέβαια ο αποκλεισμός των παλαιοκομματικών στελεχών δίνει μια ελπίδα, όμως η εμμονή στον κοινωνικά απαξιωμένο Τσίπρα δεν δίνει πολλές ελπίδες, εκτός …Το ΠΑΣΟΚ παρά του ότι κέρδισε πόντους θεωρείται χαμένο! Είναι χαμένο επειδή η αποχώρηση όλων όσων εκμεταλλεύτηκαν το μεγάλο κενό που άφησε ο Αντρέας Παπαντρέου και άλωσαν τον σοσιαλιστικό χώρο, είναι πλέον απέναντι, αλλά ορισμένοι είναι ακόμη μέσα στους πολιτικούς του ιστούς και είναι επικίνδυνοι! Παρά την μεγάλη ανανέωση με τους νέους άφθαρτους πολιτικούς, το νεοφιλελεύθερο κοινωνικό καρκίνωμα θα συνεχίσει να το ταλαιπωρεί, εκτός …Για την κατάληξη ας μου επιτραπεί μία πολιτική χλεύη! Φίλες και φίλοι της λαϊκής δεξιάς τον … ήπιατε όπως τότε και εμείς, οι σοσιαλιστές!!

The post Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και γιατί παίρνουμε ότι μας αξίζει-Νίκος Κρυονερίτης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
-Νίκος Κρυονερίτης,-nikos kryoneritis