«Φεγγαρόλουστη» αναλγησία! Να περπατάνε μαθητές 2 χλμ για το σχολείο λέει η Δ.Μιχαηλίδου της κυβέρνησης που πετά μόνο VIP!

Την έχουν αποκαλέσει και...φεγγαρόλουστη! Ο λόγος για την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία από τη Βουλή είπε μιλώντας για τις συγχωνεύσεις σχολείων:«Λέτε, ότι έχουμε δύο ή τρία σχολεία στα οποία τα παιδιά θα χρειαστεί να περπατούν ένα ή δύο χιλιόμετρα την ημέρα και αυτό είναι πάρα πολύ. Εδώ θα
μου επιτρέψετε να διαφωνήσουμε. Δεν θα κάνω επίκληση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατούμε όλοι οκτώ χιλιόμετρα τη μέρα. Αυτά μας λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Μακάρι να ήταν χαμηλότερο, να μπορούσαμε να τα κάνουμε και εμείς. Δεν ξέρω αν πλέον το καταφέρνετε. Εγώ δυστυχώς δεν το καταφέρνω πλέον», όπως είπε και συνέχισε η κυρία Μιχαηλίδου:«Όμως, όταν ζητούμε από παιδιά Γυμνασίου και όχι Δημοτικού, που μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει και ένα πρόβλημα ασφάλειας, να περπατούν ένα, ενάμιση χιλιόμετρο την ημέρα για να πάνε στο σχολείο τους, δεν είναι ένα πρόβλημα το οποίο η εκπαιδευτική κοινότητα και εγώ ως υπεύθυνη σ’ αυτό το Υπουργείο, αλλά και ως εκπαιδευτικός η ίδια, θεωρώ ότι είναι αποτρεπτικό, ότι είναι εξαιρετικά υψηλό», είπε χαρακτηριστικά.«Οι διαδικασίες των συγχωνεύσεων υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και αυτό γιατί γίνεται; Γιατί είναι προς το συμφέρον και των παιδιών και των εκπαιδευτικών», πρόσθεσε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.Υποθέτουμε ότι η κυρία Μιχαηλίδου, για να δώσει το καλό παράδειγμα θα εγκαταλείψει το υπουργικό αυτικίνητο και τον σοφέρ που της πληρώνουμε και θα πηγαίνει στο υπουργείο της όχι με τα πόδια αλλά έστω με τα μέσα μεταφοράς. Για όσους έχουν έτοιμη την καραμέλα του λαϊκισμού να τους πούμε ότι είναι σύνηθες σε πολλές από τις χώρες τις Ευρώπης που η κυβέρνηση του 41% εκθειάζει. Αν όλα αυτά της πέφτουν πολύ βαριά, τουλάχιστον για να γλιτώσουμε τον σοφέρ, ας πηγαίνει για αρχή με το αυτοκίνητο της, οδηγώντας η ίδια...Και που να δείτε τι γίνεται με άλλους υπουργούς της κυβέρνησης που είναι στη λίστα...δικαιούχων για να πετούν με ένα από τα ΤΡΙΑ VIP αεροσκάφη που διαθέτει η Ελλάδα των τριών μνημονίων! Αρνούνται να πετάξουν με οτιδήποτε άλλο και γίνονται απίστευτα περιστατικά, γιατί και τα τρία VIP αεροσκάφη που έχουμε δεν τους φθάνουν!

The post «Φεγγαρόλουστη» αναλγησία! Να περπατάνε μαθητές 2 χλμ για το σχολείο λέει η Δ.Μιχαηλίδου της κυβέρνησης που πετά μόνο VIP! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φεγγαρόλουστη, Δ Μιχαηλίδου, VIP,fengarolousti, d michailidou, VIP