Επιβεβαίωση παρακολούθησης Φλώρου και άλλων 5 προσώπων από την ΑΔΑΕ αποκαλύπτει η Δημοκρατία!

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο Α/ΓΕΕΘΑ όχι μόνο δεν δίνουν πειστικές απαντήσεις για τις παρακολουθήσεις η εφημερίδα Δημοκρατία αποκαλύπτει ότι η ΑΔΑΕ επιβεβαίωσε την παρακολούθηση έξι προσώπων από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Μαντέψτε ποιος είναι ανάμεσα στους 6: ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος!

Επίσημα επιβεβαιώθηκαν από την αρμόδια Αρχή οι παρακολουθησεις

της #ΕΥΠ για 6 προσωπα. Μεταξυ αυτών #Χατζηδακης και #Φλωρος. Το πορισμα #Ραμμου έχει ήδη υπογραφει και θα κατατεθεί επίσημα εντός των ημερών. Έρχεται θύελλα #υποκλοπές pic.twitter.com/3HtEqmfLIK

— DRizoulis (@DimRizoulis) January 14, 2023

Η αποκάλυψη της Δημοκρατίας έρχεται λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ -όχι του Α/ΓΕΕΘΑ- στην οποία γίνονται αναφορές μόνο στο κομμάτι των αποκαλύψεων που αφορά σε οικονομικά ζητήματα. Ζητήματα τα οποία έχουν καταγραφεί στο ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΥΠ! Πουθενά στην ανακοίνωση δεν γίνεται οποιαδήποτε προσπάθεια να διαψευστεί η παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Το ερώτημα εύλογο: αν η ΑΔΑΕ έχει επιβεβαιώσει την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ τι θα κάνει ο κ.Φλώρος; Στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ λέει ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του!

Πάμε και στην δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος λέει τα εξής απίθανα:

Μιλά για αναξιόπιστο και αναπόδεικτο υλικό που διακινείται από ρυπαρά δίκτυα! Αν η ΑΔΑΕ έχει επιβεβαιώσει την παρακολούθηση Φλώρου τι θα πει; Ότι είναι ρυπαρό δίκτυο η ΕΥΠ;

Μεταξύ των 6 που επιβεβαιώθηκα σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία είναι και ο υπουργός Κ.Χατζηδάκης!

The post Επιβεβαίωση παρακολούθησης Φλώρου και άλλων 5 προσώπων από την ΑΔΑΕ αποκαλύπτει η Δημοκρατία! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιβεβαίωση, Φλώρου, ΑΔΑΕ, Δημοκρατία,epivevaiosi, florou, adae, dimokratia