Επιλογές στρατιωτικού προσωπικού για το επιτελείο Δένδια με «συνεντεύξεις»! Το πείραμα απέτυχε

Με «συνεντεύξεις όπως αυτές που γίνονται στον ιδιωτικό τομέα» επέλεξαν και επιλέγουν το στρατιωτικό προσωπικό για το επιτελείο του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια, λένε οι πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του. Τις συνεντεύξεις μάλιστα τις κάνει ο πιο στενός από τους στενούς του συνεργάτες ,που υπήρξε και μάλλον παραμένει σε μεγάλη θέση μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου. Μάλλον τις ανέλαβε λόγω αυτής της εμπειρίας του…

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι για τους στρατιωτικούς δεν είναι απαραίτητη τέτοια διαδικασία,

αφού η καριέρα τους είναι καταγεγραμμένη ανά 24ωρο θα επισημάνουμε ότι οι συνεντεύξεις μάλλον απέτυχαν παταγωδώς…

Μας πληροφορούν ότι σε κρίσιμη υπηρεσία του ΥΠΕΘΑ, που έχει να κάνει με τις μεταθέσεις-τοποθετήσεις προσωπικού -άρα και με τα…κοινωνικά αιτήματα του υπουργού- έχει τοποθετηθεί προσωπικό που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να διαχειριστεί με νηφαλιότητα το θέμα. Ως παράδειγμα αναφέρουν περίπτωση στελέχους που αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ότι μπορεί να διαχειριστεί θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Συνεπώς οι «συνεντεύξεις» δεν απέδωσαν. Αλλού είναι το πρόβλημα του στενού επιτελείου του κ.Δένδια, αλλά είτε δεν θέλει , είτε παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Τουλάχιστον στις υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τις μεταθέσεις του προσωπικού ας αναζητήσουν τους πραγματικά άριστους κι όχι τους «άριστους» όπως τους εννοούν κάποιοι δίπλα του.

The post Επιλογές στρατιωτικού προσωπικού για το επιτελείο Δένδια με «συνεντεύξεις»! Το πείραμα απέτυχε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιλογές, Δένδια,epiloges, dendia