ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΚΥΠΡΟΣ: Δεν υπάρχει ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλά μόνο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Μπορεί το θέμα του «ελληνοτουρκικού διαλόγου» στον οποίο μας «σπρώχνουν» οι «σύμμαχοι» να μην υπάρχει στη θεματολογία των μέσων ενημέρωσης, ωστόσο είναι προφανές ότι οι διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη! Κι αυτό προκύπτει από τη συστηματική προσπάθεια που γίνεται από τα ίδια μέσα ενημέρωσης για να «περάσει» η άποψη που λέει ότι «πρέπει επιτέλους να τα βρούμε με την Τουρκία»!

Η προσπάθεια ξεκίνησε πολύ δειλά προεκλογικά με δηλώσεις περί «ταμπού που δεν πρέπει να έχουμε» ,με «ανησυχίες» για τα «συμφέροντα που έχει και η Τουρκία στο Αιγαίο

και στη Μεσόγειο» και άλλα πολλά. Μετά από τις εκλογές ακολουθείται το «δόγμα του σοκ»! Με το 41% στο «τσεπάκι του» , ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια περί …σχετικότητας της έννοιας της εθνικής κυριαρχίας! Το σύνθημα δόθηκε. Όσο το 41% είναι νωπό θα πρέπει να «περάσουν» όλα τα δύσκολα…Και το ελληνοτουρκικό.

Η αντιπολίτευση είτε «κοιμάται», είτε παριστάνει ότι «κοιμάται». Οι σκόρπιες ανακοινώσεις καταδίκης των δηλώσεων Μητσοτάκη δεν δείχνουν ότι είναι διατεθειμένη να κάνει …ανένδοτο σε όσα μας έχουν ετοιμάσει…

Θα δεχτεί η ελληνική κοινή γνώμη «λύση» που θα πλήττει ανεπανόρθωτα τα ελληνικά συμφέροντα; Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα τολμήσουμε να προβλέψουμε τη βούληση του κόσμου. Αυτό όμως που μπορούμε με βεβαιότητα να επισημάνουμε είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ μας δεν θα δικαιούται να πει ότι «δεν ήξερα», «δεν μου τα είχαν πει», «δεν είχα καταλάβει», «παραπλανήθηκα»! Κανείς…

Μπορεί τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης να αναμεταδίδουν τα κυβερνητικά αφηγήματα, αλλά ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες στο διαδίκτυο. Για την ποιότητα της ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του. Αλλά ενημέρωση υπάρχει και δικαιολογίες του τύπου «δεν ήξερα» δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Στην προσπάθεια να έχει ο κόσμος άποψη για όσα γίνονται στα ελληνοτουρκικά θα δημοσιοποιούμε βίντεο μικρής διάρκειας με τις απόψεις ανθρώπων που έχουν τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση και τις πληροφορίες για τα εθνικά θέματα και τα ελληνοτουρκικά. Για να «εξουδετερώσουμε» και το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει χρόνος για να παρακολουθήσει κάποιος μια συνέντευξη μεγάλης χρονικής διάρκειας. Με τα ολιγόλεπτα βίντεο που κατά καιρούς θα δημοσιοποιούμε θα μπορεί οποιοσδήποτε να σχηματίσει άποψη, όποια κι αν είναι αυτή.

Η θέση του militaire channel -για να μην κρυβόμαστε- είναι ότι στο θέμα των ελληνοτουρκικών ΔΕΝ ΞΕΡΩ δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχει μόνο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ πρώτα απ΄  όλα για όσα η Τουρκία εξακολουθεί να κάνει στην Κύπρο και για όσα επιχειρεί να κάνει στο Αιγαίο και στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, εις βάρος της Ελλάδας.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΚΥΠΡΟΣ: Δεν υπάρχει ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλά μόνο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Τι πρέπει να γνωρίζουμε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα