Εδώ και 10 χρόνια είχαν έτοιμο «ιδιωτικό πανεπιστήμιο» στο Ελληνικό! Γιώργος Αναματερός

Τα «ιδιωτικά πανεπιστήμια», απασχολούσαν τη συζήτηση εδώ και αρκετά χρόνια, με τη ΝΔ που σήμερα κυβερνά να μην κρύβει ποτέ την εμμονή της. Μόνο που όπως αποκαλύπτεται δεν επρόκειτο μόνο για συζητήσεις!

Από το 2014 που η τότε κυβέρνηση -ξανά της ΝΔ- «έτρεχε» την…εμβληματική επένδυση του Ελληνικού, προέβλεπε ΓΡΑΠΤΩΣ την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στο χώρο της «επένδυσης»!!!

Την αποκάλυψη κάνει ο  πολιτικός μηχανικός Γιώργος Αναματερός εκ των εκτιμητών του δημοσίου για την έκταση του Ελληνικού. Κι όπως πάντα δεν αποκαλύπτει με λόγια αλλά με έγγραφα!

Δέκα

χρόνια μετά η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη κάνοντας κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, επέβαλε την εμμονή της και όσα είχαν γραφτεί το 2014 θα γίνουν πράξη. Είναι τυχαίο ότι η μοναδική …επένδυση από ιδιωτική επιχείρηση για ίδρυση «πανεπιστημίου» προέρχεται από την Κύπρο ,αφορά την έκταση του Ελληνικού και έχει να κάνει με …ιδιωτική ιατρική σχολή!

Ο κ.Αναματερός έχει σπουδάσει στο εξωτερικό σε δημόσιο πανεπιστήμιο και οι συγκρίσεις που κάνει με τα δικά μας πανεπιστήμια έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Εδώ και 10 χρόνια είχαν έτοιμο «ιδιωτικό πανεπιστήμιο» στο Ελληνικό! Γιώργος Αναματερός appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα