Μπορεί και το ΥΠΕΘΑ να “βγάλει λεφτά”! Ποια είναι τα έσοδα από την ακίνητη περιουσία

Έχουμε συνηθίσει να λέμε πως η Εθνική Άμυνα μόνο δαπανά λεφτά. Τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται μια προσπάθεια για να αποδειχτεί ότι μπορεί και να βγάλει! Δεν θα ασχοληθούμε με την αμυντική βιομηχανία που ΄ναι ξεχωριστό κεφάλαιο,αλλά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει τι έχει προκύψει από την προσπάθεια που έχει γίνει και τι εκτιμάται ότι μπορεί να μπει στα ταμεία των ΕΔ. Μακάρι οι προβλέψεις να επιβεβαιωθούν. Είναι απολύτως βέβαιο ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για μπορέσουν οι ΕΔ να δημιουργήσουν

και δικούς τους πόρους χρηματοδότησης.Ελπίζουμε ότι δεν θα τεθεί κι αυτό το θέμα σε κομματική αντιπαράθεση και μάλιστα απ΄ όσους για πολλές δεκαετίες δεν είχαν κουνήσει το δαχτυλάκι τους για να αξιοποιήσουν οτιδήποτε στις ΕΔ.

Όχι για την πώληση αμυντικού υλικού επίσης δεν θα κάνουμε τώρα αναφορά. Θα ΄χουμε σίγουρα την ευκαιρία να το κάνουμε μετά από τις εορτές.

The post Μπορεί και το ΥΠΕΘΑ να “βγάλει λεφτά”! Ποια είναι τα έσοδα από την ακίνητη περιουσία appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα