Άρχισαν τα “ερωτικά σκάνδαλα” κατά Τραμπ! Τον κατηγορούν για σχέση με πορνοστάρ!

Ο πόλεμος κατά του Τραμπ μαίνεται στις ΗΠΑ και φαίνεται πως ήρθε η ώρα των “ερωτικών σκανδάλων”. Σύμφωνα με την WSJ ο Τραμπ πλήρωσε τον Οκτώβριο του 2016,130.000 δολάρια σε μια πορνοστάρ,με την οποία είχε “ερωτική επαφή” το 2006.Η πληρωμή έγινε για να σιωπήσει.

Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, ο δικηγόρος της οργάνωσης Trump Michael Cohen προχώρησε σε πληρωμή ύψους 130.000 δολαρίων στην 38χρονη Stephanie Clifford, γνωστή με το όνομα Stormy Daniels σε πορνό ταινίες που έπαιζε. Η Daniels αποσύρθηκε από την οθόνη το 2016.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η Daniels συναντήθηκε με τον Trump σ΄ ένα τουρνουά γκολφ διασημοτήτων τον Ιούλιο του 2006 στη λίμνη Tahoe. Την εποχή της υποτιθέμενης συνάντησης, ο Trump ήταν ήδη παντρεμένος με την σημερινή σύζυγό του Melania .

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου απάντησε στο ρεπορτάζ, λέγοντας ότι “αυτές είναι παλιές, ανακυκλωμένες ιστορίες που δημοσιεύθηκαν πριν από τις εκλογές”. Αρνήθηκε να απαντήσει σε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με συμφωνίες ή πληρωμές που αφορούσαν την Daniels.

Αληθινή ή ψεύτικη η ιστορία, αυτό που είναι βέβαιο, είναι πως ο πόλεμος κατά του Τραμπ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και χωρίς όρια.

The post Άρχισαν τα “ερωτικά σκάνδαλα” κατά Τραμπ! Τον κατηγορούν για σχέση με πορνοστάρ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα