Απολύσεις και ΜΑΤ στα ΕΑΣ η διοίκηση των οποίων λέει ότι έχει ρευστότητα μέχρι 10 Φεβρουαρίου! Succes Story

Απολύσεις και ΜΑΤ...Αυτή είναι η εικόνα των ΕΑΣ όπως τη μεταδίδουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι. Την ώρα που τα ΕΑΣ θα έπρεπε να έχουν «αρπάξει» ήδη την ευκαιρία των τεράστιων αναγκών που έχει η Ευρώπη από πυρομαχικά, προκειμένου να τροφοδοτήσει την Ουκρανία, οι εργαζόμενοι απολύονται ακούγοντας τη διοίκηση να λέει ότι η εταιρεία
έχει ρευστότητα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου!Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση Κωστόπουλου αφού απέτυχε – ηθελημένα – να επανεκκινήσει την εταιρία, όπως ισχυριζόταν ότι θα πράξει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής στη διάρκεια της αξιολόγησής της και αφού σπατάλησε σε μη παραγωγικές δραστηριότητες τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έκανε ο μέτοχος, καταφεύγει πλέον σε απολύσεις ως μέσο ενός δήθεν εξορθολογισμού.

Απολύει εργαζόμενους των Ε.Α.Σ. με σχέση αορίστου χρόνου, απολύει εργαζόμενους με σχέση εργολαβίας και απολύει εργαζόμενους security.

Όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι ήμασταν απαραίτητοι, σήμερα είμαστε περιττοί, κατά την άποψη του κ. Κωστόπουλου.

Τα ψέματα του κ. Κωστόπουλου τελείωσαν, δυστυχώς όμως τα πληρώνουμε οι εργαζό-μενοι αντί να τα πληρώσουν οι υπεύθυνοι (κυβέρνηση και διοίκηση).

Εγκληματούν σε βάρος των εργαζόμενων, σε βάρος της μοναδικής Αμυντικής Βιομηχα-νίας παραγωγής πυρομαχικών, όπλων και οπλικών συστημάτων και εν τέλει σε βάρος της χώρας και της άμυνας της.

Αφού σκόρπισαν 150 εκ.€ με ευθύνη και του μετόχου, χωρίς να υποστηρίξουν την πα-ραγωγή, σήμερα ο κ. Κωστόπουλος δηλώνει ότι έχει ρευστότητα μέχρι τις 10 Φεβρουα-ρίου 2024 και ότι η εταιρία δεν βρίσκεται σε βιώσιμη τροχιά.

Θα έπρεπε να παραιτηθούν αντί να απολύουν!

Σήμερα και αύριο οι συνάδελφοι «εργολαβικοί» βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων. Είμαστε μαζί τους, αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ανάκληση ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!

Ερχόμενοι στην εργασία μας, ήρθαμε αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ κατ’ εντολή Κωστόπουλου. Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Τον καλούμε να αποσύρει τα ΜΑΤ και αντί να εκφοβίζει να προσέλθει σε διάλογο που ήδη του ζητήσαμε και αρνήθηκε!

Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι». Οι κινητοποιήσεις σε Μαξίμου, Οικονομικών και Άμυνας είναι η μοναδική επιλογή που μας αφήνουν να έχουμε. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα Ε.Α.Σ. – Το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Οι Διοικήσεις Π.Ο.Ε.Μ. – Ο.Ε.Χ.Β.Ε.

The post Απολύσεις και ΜΑΤ στα ΕΑΣ η διοίκηση των οποίων λέει ότι έχει ρευστότητα μέχρι 10 Φεβρουαρίου! Succes Story appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολύσεις, ΜΑΤ, ΕΑΣ, 10 Φεβρουαρίου Succes Story,apolyseis, mat, eas, 10 fevrouariou Succes Story