Webex – Τηλεκπαίδευση σε όλα τα σχολεία τη Δευτέρα 6/2

Τηλεκπαίδευση μέσω webex θα γίνει σε όλα τα σχολεία της χώρας τη Δευτέρα 6/2 λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας μετά την απόφαση για κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 6/2:

Το γραφείο

του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Αύριο, Δευτέρα 6/2/2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα.

Τηλεκπαίδευση webex στο sch.grΟδηγίες για το webex και την τηλεκπαίδευση από το υπ. Παιδείας.Για τους Μαθητές:

Για να συνδεθείτε σε τηλεδιάσκεψη WebEX πρέπει να γράψετε στον φυλλομετρητή σας (browser) τη δικτυακή διεύθυνση (url) της ηλεκτρονικής αίθουσας τηλεκπαίδευσης που σας έχει δώσει ο/η δάσκαλος/καθηγητής σας.

Αυτή θα είναι της μορφής: https://minedu-…..webex.com/meet/…. .

Παρακαλούμε καταγράψτε κάπου ή αποθηκεύστε στα αγαπημένα (bookmarks) τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών τάξεων που σας κοινοποιούν οι δάσκαλοι/καθηγητές σας.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο webexΣε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα είτε με τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο WebEx είτε με τη χρήση της υπηρεσίας WebEx, μελετήστε τα βοηθητικά αρχεία ΕΔΩ. Αν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης του σχολείου σας.

The post Webex – Τηλεκπαίδευση σε όλα τα σχολεία τη Δευτέρα 6/2 appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Webex – Τηλεκπαίδευση, Δευτέρα 62,Webex – tilekpaidefsi, deftera 62