CNN: «Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους είναι απίθανο να προσφέρουν στην Ουκρανία τις εγγυήσεις ασφαλείας που απαιτεί το Κίεβο»

Το CNN, επικαλούμενο πηγές του, αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους «είναι απίθανο να προσφέρουν στην Ουκρανία τις εγγυήσεις ασφαλείας που απαιτεί το Κίεβο από αυτούς».

Έτσι, σύμφωνα με το CNN, ορισμένοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν παραδέχονται ότι μια άλλη συμφωνία όπως το Μνημόνιο της Βουδαπέστης δεν θα είναι χρήσιμη.

Την ίδια στιγμή, αρκετοί Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με πιθανές εγγυήσεις ασφαλείας, με πολλούς να λένε ότι ήταν πρόωρο να συζητηθούν τυχόν απρόοπτα στις συνομιλίες.

Όλα αυτά ισχυροποιούν τις υποψίες για την ειλικρίνεια της Ουάσινγκτον που ζητά τερματισμό των εχθροπραξιών. Επιβεβαιώνουν πάντως το γεγονός ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν την Ουκρανία, χωρίς να τις παρέχουν καμία εγγύηση ασφαλείας.

The post CNN: «Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους είναι απίθανο να προσφέρουν στην Ουκρανία τις εγγυήσεις ασφαλείας που απαιτεί το Κίεβο» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
CNN, Οι ΗΠΑ, Ουκρανία, Κίεβο,CNN, oi ipa, oukrania, kievo