Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Trophy-Τροφή Challenge

Το Trophy-Τροφή Challenge ο διαγωνισμός από τη Νέα Γεωργία Νέα Γένια που «τρέχει» για 3η χρονιά υποστηρίζει το ελληνικό αγροδιατροφικό οικοσύστημα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Οι αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα άνοιξαν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για το Trophy-Τροφή Challenge

στην ιστοσελίδα www.generationag.org/trophy-trofh-challenge.

Ο διαγωνισμός προσφέρει και φέτος, στους συμμετέχοντες που θα διακριθούν, ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας, εξατομικευμένη υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες τους, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και χρηματικά έπαθλα.

Οι τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή είναι:

Agritech: για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν στον πρωτογενή τομέα και στην παραγωγή και έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο.Food-Tech: για επιχειρηματικές προτάσεις που αφορούν στην επεξεργασία και ποιότητα τροφίμων και έχουν αναπτύξει κάποιο πρωτότυπο.Agrologistics: για επιχειρηματικές ιδέες που αφορούν στην εφοδιαστική αλυσίδα των αγροδιατροφικών προϊόντων.

Οι προτάσεις, αρχικά, θα ελεγχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή ως προς την επιλεξιμότητά τους και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν από την Ελεγκτική Επιτροπή ως προς την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη δυνατότητα εφαρμογής τους.

Οι εικοσιπέντε (25) ομάδες που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν σε ειδικό διήμερο bootcamp, κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβουν καθοδήγηση από ειδικούς του χώρου για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε κοινό και Επιτροπή, κατά την τελική φάση του διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα