Βράβευση του ΟΚΑΑ για δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην ΕΛ.ΑΣ.

Τιμητική Πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ), Απόστολο Αποστολάκο, απένειμε ο Ταξίαρχος ΚωνσταντίνοςΚουτσιβίτης, Διοικητής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, και ο ΑστυνομικόςΔιευθυντής Ιωάννης Τριανταφύλλου, Διοικητής της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)Αττικής.

Αφορμή για τη βράβευση (η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2020 στα γραφεία Διοίκησηςτου ΟΚΑΑ) αποτέλεσεη δωρεά από μέρους του Οργανισμού τον περασμένο Ιούνιο, συνολικά 77 σετ καινούργιωνελαστικών

για τις μοτοσικλέτες των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αττικής,εισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στην ασφάλεια των αστυνομικών-αναβατών τους.

«Η βράβευσή μας αντανακλά το σύνολο του δυναμικού καιτων επαγγελματιών του ΟΚΑΑ ΑΕ, καθώς αναγνωρίζουμε την σημαντική όσο και καθημερινή προσφορά τόσο της Άμεσης Δράσης, όσο και τηςΟμάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίαςστους χώρους που εργαζόμαστε, κινούμαστε και ζούμε, εμείς και τα αγαπημένα μαςπρόσωπα» δήλωσε μεαφορμή τη βράβευση ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ.

«Η προσφοράαπό μέρους μας μπορεί να εκληφθεί ως ένα ελάχιστο δείγμα έμπρακτης ευγνωμοσύνηςκαι αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου οιάνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διασφάλιση του αγαθού τηςασφάλειάς μας. Από την πλευρά του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ, αυτό που μπορώ ναδιαβεβαιώσω τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πως πάντοτε θαβρισκόμαστε στο πλευρό τους, δρώντες ως αρωγοί στήριξης και ικανοποίησης τωναναγκών τους. Πρόκειται για το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδοσητων άριστων υπηρεσιών τους προς το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα» συμπλήρωσεο κ. Αποστολάκος.

The post Βράβευση του ΟΚΑΑ για δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στην ΕΛ.ΑΣ. appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα