Τι συνιστά η ΠΟΚΚ στους καταναλωτές ενόψει του Πάσχα

Μια φιλική απεύθυνση προς τον καταναλωτή ενόψει της περιόδου του Πάσχα αλλά και εν μέσω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία, δημοσιοποίησε η Ομοσπονδία των Κρεοπωλών ΠΟΚΚ, ενημερώνοντας για την επάρκεια που υπάρχει στην αγορά αλλά και προτρέποντας τους πελάτες να παραγγείλουν εγκαίρως τα προϊόντα που επιθυμούν.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΚΚ:

Φίλε Καταναλωτή,

Η ΠανελλήνιαΟμοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης μεευσυνειδησία

ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από τον κορωνοϊό του καταναλωτή, του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητασε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον καιτην πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σεπροτρέπουμε να τηρείται η αποτροπή τηςεισόδου πολλών ατόμων (1 άτομο /10τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και σε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ για την έγκαιρη παραγγελία τωνπροϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι ταΜέλη της ΠΟΚΚ ωςαναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας και παράτα πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθείνα μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας τουφίλου καταναλωτή.

Ευελπιστούμε, πωςαλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σαςευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.!!!

Με εκτίμηση,

Από την Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΡΟΣ     ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ

The post Τι συνιστά η ΠΟΚΚ στους καταναλωτές ενόψει του Πάσχα appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα