Οικονομική και εκπαιδευτική ενίσχυση συνεταιρισμών και επιχειρήσεων από την «Αποστολή»

Είναι πλέον θεσμός η ενίσχυση επιχειρήσεων από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities*.

Φέτος, για 8η συνεχόμενη χρονιά επιλαμβάνεται προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με δωρεά εξοπλισμού, υπηρεσιών ακόμα και επιχειρηματική καθοδήγηση και συμβουλευτική.

Από το 2014 που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι σήμερα 149 επιχειρήσεις

και συνεταιρισμοί έχουν ευεργετηθεί από αυτή τη δράση και έχουν λάβει παραγωγικό εξοπλισμό συνολικής αξίας περίπου 1,9 εκατομμυρίων ευρώ δίνοντας ώθηση στην παραγωγή τους, εκσυγχρονίζοντας τα μέσα και τις δραστηριότητά τους.

Επίσης, 43 μικρών επιχειρήσεων του αγρο-διατροφικού τομέα και μέλη 19 αγροτικών συνεταιρισμών δέχθηκαν εκπαίδευση για την ασφαλή διαχείριση τροφίμων, από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος).

Δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχουν επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ). Προϋπόθεση, επίσης, είναι να έχουν συμπληρώσει δύο διαχειριστικές χρήσεις, με αντικείμενο το ίδιο με αυτό που αιτούνται της συμμετοχής τους στην ενίσχυση.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες που ενισχύονται είναι και οι ΚΑΔ της μεταποίησης κρέατος.

Περισσότερες πληροφορίες και για Μεταποίηση: http://mkoapostoli.com/η-δράση-μας/προγράμματα/πρόγραμμα-ενίσχυσης-επιχειρήσεων-συ/

*Η International Orthodox Christian Charities, Inc., με έδρα τη Βαλτιμόρη, είναι η επίσημη διεθνής ανθρωπιστική υπηρεσία της Συνέλευσης των Κανονικών Ορθόδοξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα