Η ομάδα της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ πανέτοιμη για τις νέες εξελίξεις στα πλαστικά

Η αναγγελία εφαρμογήςνομοσχεδίου που ενσωματώνει τη σχετική Κοινοτική Οδηγία για την απόσυρση εννιά ειδώνπλαστικών «Μίας Χρήσης», μπαίνει σε εφαρμογή από τις αρχές Ιουλίου του 2021 καιείναι γεγονός. Η κατάργηση του διογκωμένου πολυστυρένιου ή της οξοδιασπώμενης πλαστικήύλης, δεν είναι τίποτα άλλο από τους χρωματιστούς περιέκτες που χρησιμοποιούνταιστην αγορά του νωπού κρέατος, των πουλερικών και όχι μόνο. Με τα νέα δεδομένα, οιπαραγωγοί είναι υποχρεωμένοι

να αλλάξουν τον περιέκτη και πιθανόν ολόκληρη τη συσκευασία.

Η ομάδα της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. είναι πανέτοιμη να ενημερώσει εκτενέστεραγια τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο των πλαστικών και ιδιαίτερα στησυσκευασία των τροφίμων.

Παράλληλα, δηλώνει πως οι μηχανές συσκευασίας με εκτατή μεμβράνη (τύπου Stretch Film) του Ιαπωνικού οίκου Digi Teraoka που αντιπροσωπεύει, εκτός από τους περιέκτεςδιογκωμένου πολυστυρένιου, μπορούν να συσκευάσουν περιέκτες διαφόρων υλικών, πουείναι πλήρως ανακυκλώσιμοι και επαναχρησιμοποιήσιμοι, όπως χαρτί, ανακυκλωμένο PET, βιοπλαστικά, κ.α.

Όσοι διαθέτουν συσκευαστικές μηχανές DIGI, δεν έχουν λόγο να ανησυχούν. Οι συνεργάτες μας που προτίθενται να αγοράσουν συσκευαστικό μηχάνημα, καλό είναι να επικοινωνήσουν με την ομάδα μας. Είμαστε εδώ με υπεύθυνες λύσεις.

Δημήτριος Δράκος

Διευθυντής Πωλήσεων Βιομηχανικού Τομέα

Τεχνολόγος Τροφίμων – Οινολόγος – Pro Olive Oil Expert

The post Η ομάδα της ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ πανέτοιμη για τις νέες εξελίξεις στα πλαστικά appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα