Γ. Βρούτσης: Οφέλη για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση (πίνακες)

Τα οφέλη για τους παλιούς και τους νέουςσυνταξιούχους που έχουν 30 ασφαλιστικά χρόνια και άνω είναι σημαντικάπερισσότερα, ενώ με το νέο σύστημα εισφορών η συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερωνεπαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών θα είναι ωφελημένη καθώςσυνδυαστικά με τις φορολογικές ελαφρύνσεις, θα αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημάτης.

Με αυτή την ιδέα να εκφράζεται απότον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γ. Βρούτση, εισάγεται στηνολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Όπως σημειώνει

το Υπουργείο Εργασίας,«η ασφαλιστική μεταρρύθμιση ήρθε για να μείνει και να καθιερώσει, χωρίςαστερίσκους και υποσημειώσεις, ένα νέο, σύγχρονο, ευέλικτο και δίκαιο περιβάλλονκοινωνικής ασφάλισης καλλιεργώντας εκ νέου την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία καιτην ασφαλιστική συνείδηση σε όλους τους ασφαλισμένους».

Δείτε εδώ παραδείγματα εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους και εδώ παραδείγματα συντάξεων με το καθεστώς που εισάγει ο νόμος Βρούτση.

The post Γ. Βρούτσης: Οφέλη για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση (πίνακες) appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα