Αφράτη ομελέτα στο air fryer -Η λαχταριστή και πανεύκολη συνταγή, έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά

13:55 14/2/2024 - Πηγή: Bovary
Αφράτη ομελέτα στο air fryer -Η λαχταριστή και πανεύκολη συνταγή, έτοιμη σε μόλις 15 λεπτάafilippiΤετ, 02/14/2024 - 11:56

Η ομελέτα ήταν πάντα ένα από τα πιο εύκολα φαγητά που μπορεί κανείς να φτιάξει.

Ηομελέτα που έχουμε για σήμερα είναι πιοεύκολη από κάθε άλλη και μάλιστα δενχρειάζονται πολλά μαγειρικά σκεύη γιανα την ετοιμάσετε, αρκεί μόνο ο κάδοςτου Air Fryer.

Πρόκειταιγια μια συνταγή ιδανική για τις ημέρεςπου δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε έναγεύμα. Η ομελέτα στο

Air Fryerείναι η συνταγή που ψάχνετε καθώς,εκτός από εύκολη, γρήγορη και λαχταριστήείναι υγιεινή και χορταστική.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μόνο 5 και σίγουρα βρίσκονται στα ράφια του ψυγείου σας ενώ μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε από τη συνταγή ό,τι υλικό θέλετε.

Μπορείτε να προσθέσετε μοτσαρέλα ή και γαλοπούλα και φυσικά μπορείτε να δώσετε έξτρα γεύση με τα αγαπημένα σας μπαχαρικά.

Δείτε παρακάτω τη συτναγή για την ομελέτα στο Air Fryer

Υλικά

5 αυγά Ψιλοκομμένο μπρόκολοΨιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές Ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας σαςΤριμμένη φέτα Αλάτι/ πιπέρι

Εκτέλεση

Στονκάδο του AirFryer βάζουμεμια λαδόκολλα και εκεί μέσα σπάμε τααυγά μας. Χωρίς να τα ανακατέψουμεπροσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι καιπροσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικάμας.

Έπειτα, προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά της αρεσκείας μας, πασπαλίζουμε με τη τριμμένη φέτα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Μόλις η ομελέτα μας είναι έτοιμη, την βγάζουμε από τον κάδο, κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε στο πιάτο με μια πράσινη σαλάτα στο πλάι.

Ενα από τα πιο εύκολα φαγητά που μπορεί κανείς να φτιάξει. ΟΜΕΛΕΤΑ Ομελέτα στο Air Fryer πανεύκολη συνταγή MY BEST ΟΜΕΛΕΤΑ AIR FRYER Συνταγή BOVARY Τετ, 02/14/2024 - 11:59 afilippi Image Caption Φωτογραφία: Shutterstock
Keywords
Τυχαία Θέματα