ΠΥΛΩΡΟΣ: Τι κρύβουν οι φάκελοι του Θεσσαλονίκης

12:17 29/10/2022 - Πηγή: dogma

«Απασφάλισε» ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος σύντομα ανένηψε και διέψευσε πολλούς κατά την τελευταία περιπέτεια της υγείας του και τη σύντομη νοσηλεία του με συμπτώματα κορωνοϊού.

Ο 88χρονος μητροπολίτης, πέραν των κινητικών προβλημάτων του, έχει πλήρη διαύγεια και πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι θεωρούν ότι ετελεύτησε η θητεία του στον μητροπολιτικό θώκο.

Ο κ. Άνθιμος χοροστάτησε εχθές, Παρασκευή

28 Οκτωβρίου 2022, στη Δοξολογία, στον ιστορικό ναό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και άλλων επισήμων.

Μάλιστα, μετά το πέρας της Δοξολογίας και της παρέλασης, ο κ. Άνθιμος παρέθεσε τράπεζα στους επισήμους, όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι έχει στην κατοχή του δύο φακέλους κλειστούς, τους οποίους τού είχε εμπιστευθεί ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος πριν πεθάνει. Ο δεσπότης της συμπροτεύουσας δεν έκανε άλλη αναφορά για το περιεχόμενο των φακέλων, προφανώς όμως πρόκειται για κάτι σημαντικό, μιας και ο μακαριστός Χριστόδουλος ήταν άνθρωπος με συνέπεια έργων και λόγων και δεν έλεγε ούτε έγραφε κάτι χωρίς ουσιαστική υπόσταση.

Τι κρύβουν λοιπόν οι φάκελοι που ο Θεσσαλονίκης  φέρει στην κατοχή του και ποιον αφορούν;

Ας μη βιάζονται, λοιπόν, οι δελφίνοι για τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης! Ο παππούς τα έχει 400 και δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του αν πρώτα δε φροντίσει για την κάλυψή της με άνθρωπο της αρεσκείας του!

Ο καιρός εγγὐς!

Με εκτίμηση,

Ο Πυλωρός

The post ΠΥΛΩΡΟΣ: Τι κρύβουν οι φάκελοι του Θεσσαλονίκης appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα