Η Λυκόβρυση υποδέχτηκε την Τίμια Κάρα της της Αγίας Μαρίνης

11:33 17/11/2022 - Πηγή: dogma

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου, ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως, υποδέχτηκε απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνης.

Το απότμημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνης,  προσεκόμισε ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μήτσος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Καμπίων, κατόπιν της σεπτής άδειας και ευλογίας του Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Εν συνεχεία τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου

Ποιμενάρχου μας κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από τον Καθηγούμενο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. Ευστράτιο Δελατόλα και ιερείς της περιοχής. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος ομίλησε για τα ποικίλα προβλήματα που μαστίζουν τον σύγχρονο κόσμο, στα οποία στέκονται συμπαραστάτες οι Άγιοι της Εκκλησίας μας, αλλά και στη σπουδαιότητα των λειψάνων των Αγίων, τα οποία είναι πηγές αγιασμού και δύναμης, καθώς και στην εν γένει τίμη που αποδίδεται στα σώματα των κεκοιμημένων ανθρώπων η οποία μαρτυρείται από αρχαιοτάτων χρόνων.

The post Η Λυκόβρυση υποδέχτηκε την Τίμια Κάρα της της Αγίας Μαρίνης appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα