Εκδήλωση με τον Γιώργο Λογοθέτη στην Αγία Μαρκέλλα Ουάντα

06:35 20/10/2023 - Πηγή: dogma

Η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας στο Ουάντα φιλοξένησε την πρώτη ετήσια Εκθεση Σταδιοδρομίας (Career Fair) της στις 12 Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος του Ομίλου Libra (Libra Group) και Μεγάλος Τελετάρχης της Παρέλασης για την Επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Γιώργος Λογοθέτης (George Logothetis), ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, παραθέτοντας στους παρευρισκόμενους την ενδιαφέρουσα οπτική του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λογοθέτης αναφέρθηκε στην δική του επαγγελματική πορεία, ενώ, με τις αναφορές του,

θέλησε να δώσει κίνητρο σε όλους τους νέους επαγγελματίες προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα και να εκπληρώσουν τους μικρούς ή μεγαλύτερους επαγγελματικούς στόχους που έχουν θέσει.

Στην έκθεση συμμετείχαν ακόμη στελέχη και εκπρόσωποι επιχειρήσεων από διάφορους τομείς, όπως η ανώτερη σύμβουλος της ALMA Bank, Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο εκτελεστικός διευθυντής της MG Engineering, Πέτρος Γεραζούνης, η δικηγόρος Μαρία Μάρκου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Δικηγόρων Νέας Υόρκης, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου και άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες.

Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Μαρκέλλας στο Wantagh της Νέας Υόρκης διοργάνωσε την πρώτη ετήσια Έκθεση Καριέρας στις 12 Οκτωβρίου με κεντρικό ομιλητή τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Libra Group Γιώργο Λογοθέτη. (Φωτογραφία: Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίας Μαρκέλλας)

Μετά την εκδήλωση, η κοινότητα της Αγίας Μαρκέλλας ανάρτησε στο Facebook: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κεντρικό ομιλητή μας, κύριο Γιώργο Λογοθέτη, που πρόσφερε μια πολύ συγκινητική και εμπνευσμένη ομιλία στους νέους που παρευρέθηκαν. Ενα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στους δύο παρουσιαστές μας, τον Χριστιανό και την Ελλη, που έκαναν εξαιρετική δουλειά παρουσιάζοντας τον κεντρικό μας ομιλητή και τους παρουσιαστές της έκθεσης σταδιοδρομίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εξαιρετικούς παρουσιαστές που δωρίσανε τον χρόνο τους για να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς ηγέτες των κοινοτήτων μας. Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πατέρα Θωμά από τον Άγιο Βασίλειο, τον πατέρα Νικηφόρο από τον Αγιο Δημήτριο και τον πατέρα Δημήτριο από τον Αγιο Νικόλαο για τη στήριξή τους. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ευχαριστούμε όλους τους διοργανωτές της Εκθεσης Σταδιοδρομίας και τον πατέρα Γεώργιο (Κόλιος, προϊστάμενος ιερέας της κοινότητας της Αγίας Μαρκέλλας) που βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης».

https://www.ekirikas.com/

The post Εκδήλωση με τον Γιώργο Λογοθέτη στην Αγία Μαρκέλλα Ουάντα appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα