Υπέγραψε στην Ιντερνασιονάλ ο Μολέδο

16:47 9/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Για οριστική συμφωνία της Ιντερνασιονάλ και του Ροντρίγκο Μολέδο, κάνουν λόγο δημοσιεύματα σε ΜΜΕ στη Βραζιλία. Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος στόπερ, αρνήθηκε την προσφορά του ΠΑΟΚ και αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε. Φέρεται, μάλιστα, να υπέγραψε και συμβόλαιο. Το οποίο, θα ενεργοποιηθεί από την 1η Ιουλίου.

Τη σφοδρή

επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στο Πόρτο Αλέγκρε και (εφ’ όσον ισχύει) την υπογραφή συμβολαίου, σκοπεύει να αξιοποιήσει η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου. Ώστε ο επαναπατρισμός του Μολέδο να υλοποιηθεί άμεσα. Θα αυξηθεί η πίεση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να συναινέσει στην άμεση ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Αποδεχόμενη προσφορά με ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ.

Δεν αποκλείεται «στο τραπέζι να ριχτεί» – ως μέσο ακόμα μεγαλύτερης πίεσης – και το ενδεχόμενο προσφυγής από τον παίκτη. Αυτοί είναι οι τρεις «άσοι» που – κατά τα ρεπορτάζ – θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο για να αποδεχτούν οι («στριμωγμένοι στα σχοινιά») τριφυλλοφόροι, την πρόταση. Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Ιντερνασιονάλ στην Ευρώπη, Φελίπε Νταλεγκράβε. Ο οποίος, βρίσκεται στην Αθήνα. Και θα επιδιώξει άμεση συνάντηση με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Αν οι «πράσινοι» δεν συμφωνήσουν, τότε η «Κολοράντο» θα περιμένει, ώστε ν’ αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ως δανεικό, τον Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα