Βίκτωρ Μητρόπουλος στο to10.gr – «Ο Θ. Θεοδωρίδης κάνει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

11:03 2/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Απολαυστικός και χειμαρρώδης εμφανίστηκε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «to10.gr» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Χελάκη ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης της «Α» Βίκτωρας Μητρόπουλος.

«Ο Μαρινάκης μπήκε στο ποδόσφαιρο το 2010 με τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, έπρεπε να κάνει υπερβάσεις και πήρε 7 πρωταθλήματα. Λένε ότι είχε τη διαιτησία, το ένα το άλλο… Εγώ αυτό που έχω να πω, χωρίς να έχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, είναι

ότι δεν μπήκε για να βγάλει λεφτά. Όπως και άλλοι όπως ο Αλαφούζος. Θλίβομαι για όσα τον κατηγορούν.

Έχει βάλει 44 εκατομμύρια, ενώ ο Πατέρας 14 και ο Βγενόπουλος 22. Ναι δεν πήγε καλά, αλλά δεν μπορείς να τον βρίζεις. Αρνήθηκα να βγάλω ανακοίνωση εις βάρος του μαζί με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού. Το λάθος που έκανε ήταν ότι πριν φύγει δεν προετοίμασε την ομάδα πριν να φύγει. Ωστόσο και τώρα που έφυγε ακόμη πληρώνει για να μην αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα» είπε για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ αναφερόμενος στον Δημήτρη Μελισσανίδη πρόσθεσε: «Ο Μελισσανίδης είναι βαμμένος ΑΕΚτζής. Παρακολουθούσε την πορεία της ΑΕΚ στη Γ’ και τη Β’ Εθνική και τώρα είναι ο ηγέτης της. Συνάντησα τον Μπάγεβιτς σε μια εκδήλωση και μου είπε ότι εμείς θέλουμε να βαδίσουμε σιγά σιγά και να μην δώσουμε πολλά λεφτά. Τώρα η ΑΕΚ είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ μίλησε ξανά για τη ζημιά που έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, τονίζοντας: «Δυστυχώς θα έπρεπε να έχει βοηθήσει περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ενεργεί και κινείται μόνο για το προσωπικό του όφελος. Είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα για παραπάνω από μία δεκαετία, έφερε τον Κουτσοκούμνη και τα έχει βρει με την κυβέρνηση».

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος επανέλαβε ότι στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ διακινήθηκαν εκατομμύρια ευρώ, κάτι που όπως τόνισε αποτελεί συνηθισμένη πρακτική εδώ και 17 χρόνια: «Δεν υπάρχει εκλογική αναμέτρηση μετά το 2000 που λόγω του υπάρχοντος εκλογικού συστήματος να μην έχουν πέσει λεφτά. Πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα, αλλιώς το ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι εκτός ποδοσφαίρου για περίπου 10 χρόνια. Πιστεύετε ότι εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι σε μια διοίκηση της Σούπερ Λίγκα για παράδειγμα; Μου έχουν κάνει τουλάχιστον πέντε προτάσεις για να μπω στη Σούπερ Λίγκα.

Όσο υπάρχουν δύο παρατάξεις και υπάρχουν δεν υπάρχουν αδιάβλητα κριτήρια, ο ένας θα θέλει να γίνεται χαλίφης στη θέση του χαλίφη Πέστε μου τι υπηρεσίες προσέφερε οι κ.κ. Δέδες και Βρύζας; Τίποτα. Μόνο το μισθό τους έπαιρναν».

Μιλώντας, τέλος, για τον νέο αθλητικό νόμο, ο εκδότης της «Α» είπε: «Υπάρχουν σημαντικά κενά, πολλά άρθρα πρέπει να αλλάξουν. Να υπάρχουν δικλείδες. Έχεις μια υποψία για ένα ματς. Ότι ο Χελάκης ή Μητρόπουλος για παράδειγμα δωροδοκήθηκαν. Είναι βλάκας ο άλλος να βάλει λεφτά στην τράπεζα; Όποιος τα πήρε θα δώσει τα λεφτά σε κάποιον από τον περίγυρό του. Όταν έχεις θέμα από την UEFA που λέει ότι ένας αγώνας χειραγωγήθηκε, τότε τι κάνεις; Δεν μιλάς, δεν στέλνεις χαρτί στην ΕΠΟ. Οργανώνεσαι σαν Πολιτεία, χρησιμοποιείς την ΕΥΠ. Τα λεφτά και ειδικά τα πολλά λεφτά θα φανούν κάποια στιγμή».

Keywords
Αναζητήσεις
βίκτωρας μητροπουλος
Τυχαία Θέματα