Πάει για… καρέ μετεγγραφών από Λας Πάλμας η ΑΕΚ;

18:53 2/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Για… καρέ μετεγγραφών από Λας Πάλμας οδεύει η ΑΕΚ; Η απάντηση – στην ερώτηση αυτή – είναι θετική, αν αποδειχτούν αληθινές οι πληροφορίες δύο Ισπανών δημοσιογράφων. Τις οποίες, αμφότεροι, δημοσιοποίησαν μέσω twitter. Και ισχυρίζονται πως ο 26χρονος επιθετικός, Αλφρέδο Ορτούνιο, είναι μια… ανάσα από τους «κιτρινόμαυρους».

Ενδεχόμενο το οποίο, φαντάζει, πολύ δύσκολα υλοποιήσιμο. Η Ένωση δεν «πονάει» στη συγκεκριμένη θέση. Έχει ανάγκη ενίσχυσης με δύο παίκτες που αγωνίζονται, αντίστοιχα, ως εξτρέμ και αριστερό

μπακ. Και εκεί έχουν στραφεί οι μετεγγραφικές της αναζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Πάντως, το «τιτίβισμα» του Φρανσίσκο Ροντρίγκες, αναφέρει: «Ο Αλφρέδο Ορτούνιο είναι νέος παίκτης της ΑΕΚ. Ο επιθετικός θα… σμίξει στην ελληνική ομάδα με τους πρώην συμπαίκτες του στην Λας Πάλμας, τους Έλντερ Λόπες, Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο». Στο ίδιο μοτίβο και η ανάρτηση του Χουάν Πέδρο Μαρτίνεθ. Ο οποίος, υποστηρίζει πως ο πρώην επιθετικός στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση.

Η περίπτωση του Ορτούνιο είχε εξεταστεί – πριν επιτευχθεί συμφωνία με τον Σέρχιο Αραούχο – από την ΑΕΚ το καλοκαίρι. Ο 26χρονος, τέλη Νοεμβρίου, έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας. Και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε Αλμπαθέτε, Χετάφε Β’, Λεβάντε, Λόρκα, Τζιρόνα, Γρανάδα, Σαραγόσα, Μαγιόρκα, Κάντιθ και Λας Πάλμας. Το καλοκαίρι υπήρξε συμφωνία με στη Βαγιαδολίδ αλλά η μετεγγραφή κρίθηκε εκπρόθεσμη και δεν υλοποιήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα