Ο μπιζιμπόντης (Πατούλης) και ο φιλιππινέζος (Καραμέρος) της Δούρου σε μόνιμη κόντρα

14:25 7/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Η κόντρα τους είναι γνωστή. Ο λόγος για τον αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρο και τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη. Πλέον οι ανακοινώσεις έχουν ξεπεράσει τον πολιτικό πολιτισμό. Από την μία ο Καραμέρος τον αποκαλεί μπιζιμπόντη (δηλαδή τον περιγράφει ως έναν πολιτικό που ασχολείται με τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα». Και η απάντηση του Πατούλη ήταν να αποκαλέσει τον Καραμέρο «φιλιππινέζο της Δούρου».

Οι αιτίες της κόντρας τους πολλές, αλλά η αφορμή

δόθηκε για τις καταγγελίες του κ. Πατούλη, ότι η περιφέρεια δεν έχει προχωρήσει τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι. Ο Καραμέρος, που οι πληροφορίες τον θέλουν να ενδιαφέρεται στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας: «Μόνιμα σε διακοπές και ανάξιος της ιστορίας του Αμαρουσίου ο μπιζιμπόντης κ. Πατούλης. Αποτελεί όνειδος για την Αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη. Οι δηλητηριώδεις ανακοινώσεις του είναι για να καλύπτουν την ολιγωρία του και την πραγματική του δράση. Ας συνεχίζει να βγάζει selfies στην Αυστραλία, πριν λίγες μέρες, και στη Σαγκάη σήμερα, όπου κάνει διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, προωθώντας δήθεν τον ιατρικό τουρισμό. Και ενώ οι περισσότεροι τον βλέπουν να ποζάρει στο facebook, σε ένα διαρκές προσωπικό world party χειμώνα καλοκαίρι, οι πιο παρατηρητικοί ας ρίξουν μια ματιά στις αναρτήσεις της Διαύγειας του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και της ΚΕΔΕ, για να δουν τον λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες».

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Πατούλη: «Η υβριστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος, σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, αποδεικνύει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο διορισμένος από την κα Δούρου «φιλιππινέζος» της, εξαιτίας της αδυναμίας του να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα του καταλογίζονται για ανυπαρξία έργου, όσον αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Αμαρουσίου. Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής είναι προφανές ότι έχει επιλέξει το λάθος δρόμο για να καλύψει την ανεπάρκειά της, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Η κα Δούρου μηνύει τον εαυτό της για την τραγωδία της Μάντρας και ο κ. Καραμέρος επιλέγει το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη. Όση λάσπη όμως κι αν πετάξει στον ανεμιστήρα, δεν θα αποφύγει την αλήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα