Κληρώνει για Ζουράρι και Καμμένο

10:28 16/1/2018 - Πηγή: iApopsi

Αργά το απόγευμα μετά την επιστροφή Τσίπρα από τη Λευκωσία θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο ενώ δεν αποκλείεται και συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πάνο Καμμένο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει σε εκκρεμότητα

την παραίτηση Ζουράρι την οποία και θα κάνει αποδεκτή όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του. Εκείνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε πλήρωση της θέσης και εφόσον αποφασίσει θετικά αν θα επιλέξει πρόσωπο από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ ή των ΑΝΕΛΛ.

Αν και η θέση αυτή λόγω… ποσόστωσης ανήκει στον μικρό κυβερνητικό εταίρο, πληροφορίες θέλουν ο Αλέξης Τσίπρας εν τέλει είτε να την αφήνει κενή είτε να την καλύπτει με πρόσωπο προερχόμενο από το κόμμα του ή που να έχει την αποδοχή του κόμματος του.

Εν τω μεταξύ οι δύο πολιτικοί αρχηγοί εκτιμάται ότι θα συζητήσουν και για την στάση του Πάνου Καμμένου στο Μακεδονικό. Η ενόχληση του Μαξίμου στο άρθρο περί δημοψηφίσματος είναι έντονη και ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον συνεργάτη του να ξεκαθαρίσει την θέση του κάνοντας του σαφές πως το θέμα δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία. Πηγές προσκείμενες στον πρωθυπουργό σχολίαζαν πως η στάση Καμμένου απειλεί την κυβέρνηση χωρίς λόγο μιας και με νόημα τόνιζαν πως στο τέλος θα ψηφίσει ότι επιλέξει το ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα