«Δεν με αγγίζει τίποτα -Άθλια υπόθεση υποκινούμενης συκοφαντίας»

13:39 9/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή του ονόματος του στη δικογραφία παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα.

O ευρωπαίος Επίτροπος δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis.

Θα υποβάλω μήνυση και θα ζητήσω από την Άρειο Πάγο της άρση του καθεστώτος προστασίας τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εδώ και δεκαετίες προσφέρω στην πατρίδα με σκοπό τη διαφάνεια»

«Εδώ και δεκαετίες προσφέρω στην πατρίδα με σκοπό τη διαφάνεια. Εκφράζω την αγανάκτηση και λύπη μου γιατί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμη ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας. Αυτή η υπόθεση δεν με αγγίζει με κανένα τρόπο» ξεκαθάρισε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάνοντας λόγο για «θλιβερή υπόθεση συκοφαντίας θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα» ο κ. Αβραμόπουλος είπε πως «θα καταθέσω άμεσα αίτημα στον Άρειο Πάγο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του προστατευόμενου μάρτυρα. Έχει υποχρέωση να το κάνει. Οι μαρτυρίες βασίζονται σε αόριστες φήμες, δεν βασίζονται σε κανένα στοιχείο».

Αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα θα φέρω το ζήτημα στο σύνολο των θεσμών για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

Και υπογράμμισε:»Η εγκληματική δράση θα αποκαλυφθεί με την ανεξάρτητη και σε βάθος δικαστική έρευνα».

Στη συνέχεια δήλωσε υπερήφανος για την πολιτική του δράση σε Ελλάδα και ΕΕ, ενώ ανέφερε πως κανένας «κουκουλοφόρος ψευδομάρτυρας και μια σκευωρία απ’ όπου κι αν οργανώνεται δεν μπορεί να ρίξει ούτε σκιά υπόνοιας στο πρόσωπό μου. Προσέξτε, επιμένω στον όρο ότι πρόκειται για σκευωρία»!

Αναφερόμενος και στις καταθέσεις, σε όσα έχουν δει ως σήμερα το φως τουλάχιστον, υποστήριξε πως πρόκειται για απίστευτα ψέματα που δεν φέρουν τα χαρακτηριστικά μαρτυρικής κατάθεσης ώστε να αξιοποιηθούν.

«Έχουν σκοπό την καθοδηγούμενη ψευδορκία».Κατέληξε πως πρόκειται για υπονόμευση από εξωθεσμικούς κύκλους που σπιλώνουν πολιτικές προσωπικότητες με εικασίες και αοριστολογίες.

Τι είπε για την υπόθεση των εμβολίων

Όσον αφορά στην υπόθεση των εμβολίων ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε «υπερήφανος» για τη διαχείριση λέγοντας πως υπεύθυνο είναι το ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Όταν ξέσπασε η κρίση συγκροτήθηκε διεπιστομηνική επιτροπή. Τώρα οι κουκουλοφόροι τη συνδέουν με την υπόθεση της Novartis. Ο κουκουλοφόρος που σύντομα θα αναγκαστεί να βγάλει την κουκούλα ψεύδεται διότι δεν υπήρξε δεύτερη παραγγελία από τη Novartis. Προηγήθηκε έρευνα αγοράς και τότε η Novartis δήλωσε επίσημα αδυναμία προσφοράς» πρόσθεσε.

«Η δικαιοσύνη θα κρίνει ποιοι εμπλέκονται σε αυτή τη σκευωρία θα τη βοηθήσουμε να τους ανακαλύψει και να τους φέρει στο εδώλιο» τόνισε επίσης για να καταλήξει: «Στόχος η Δημοκρατία, το κράτος δικαίου και η πολιτική τάξη της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα