Βανδαλισμοί στο 2ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων – Στα 4.000 ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο 2ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων, το οποίο τις τελευταίες ημέρες τελούσε υπό κατάληψη. Ειδικότερα, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην καγκελόπορτα του σχολείου, σε αίθουσες, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε τζαμιαρίες, ενώ έβαλαν και φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Το κόστος για την αποκατάσταση των βανδαλισμών ανέρχεται σε τουλάχιστον 4.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίων. Μάλιστα, ο τελευταίο υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για τους βανδαλισμούς, μέσω του εντεταλμένου συμβούλου για τον συντονισμό του δημαρχιακού έργου Κώστα Φαράκλα.

«Δεν

πρόκειται να επιτρέψουμε τον βανδαλισμό της δημοτικής μας περιουσίας. Ο σεβασμός στον δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα στα δημόσια σχολεία μας είναι πρωτίστως ζήτημα πολιτισμού. Είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε όλους εκείνους που προχωρούν σε τέτοιου είδους ενέργειες ενώπιον της δικαιοσύνης» δήλωσε το στέλεχος της διοίκησης του Δήμου.

The post Βανδαλισμοί στο 2ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων – Στα 4.000 ευρώ υπολογίζονται οι ζημιές appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βανδαλισμοί, 2ο Γενικό Λύκειο Βριλησσίων –, 4 000,vandalismoi, 2o geniko lykeio vrilission –, 4 000