Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μαρούσι στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου

Τριήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 7, 8, 9 Φεβρουαρίου διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και ασφάλειας των συμμετεχόντων από τη λοίμωξη Covid-19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

«Η εθελοντική προσφορά αίματος είναι έμπρακτη έκφραση της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Με τη συμμετοχή

μας στην 39η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου ενισχύουμε τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση σε φιάλες αίματος από συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απευθύνει πρόσκληση σε όλους εκείνους που μπορούν να δώσουν αίμα να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. «Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί κορυφαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται. Σας προσκαλώ να συμμετέχετε στην 39η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας, διαθέτοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, ώστε όλοι μαζί να κρατήσουμε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας για ζωή στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος» δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στο δημαρχείο να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, από τις 14:00 έως τις 19:30, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9:00 έως τις 13:30 και την Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022, από τις 14:00 έως τις 19:30.

Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας 213 2031940.

The post Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μαρούσι στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τριήμερο, Μαρούσι, 7 8, 9 Φεβρουαρίου,triimero, marousi, 7 8, 9 fevrouariou