Το Μαρούσι ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο του

Ο Δήμος Αμαρουσίου ντύνεται και φέτος γιορτινά για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μέσα σε πνεύμα αγάπης και προσφοράς, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλη την πόλη.

Χριστούγεννα στο Μαρούσι

Την αυλαία του εορταστικού προγράμματος με, όπως τονίζει ο Δήμος, ποιοτικές εκδηλώσεις ανοίγει

ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:30, στην πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως και Κηφισίας), με το άναμμα του μεγαλύτερου φυσικού χριστουγεννιάτικου δένδρου που βρίσκεται και φέτος στο Μαρούσι, όπως σημειώνει ο Δήμος.

Στη φαντασμαγορική βραδιά κοντά στους Μαρουσιώτες θα βρίσκεται το συγκρότημα VEGAS, με μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του και θα απογειώσει το κέφι μικρών και μεγάλων.

Στο μήνυμα του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Δημιουργούμε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό στην πόλη μας, δίνοντας νέο χρώμα και ύφος, ενώ ταυτόχρονα καταθέτουμε όλη μας την αγάπη στα παιδιά, αφού τα Χριστούγεννα είναι η δική τους γιορτή.

»Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που είχαμε την περσινή χρονιά και είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος θα σας έχουμε κοντά μας για ακόμη πιο όμορφα Χριστούγεννα.

»Θέλω να ευχηθώ σε όλους “Καλές Γιορτές”, να ευχαριστήσω τους φορείς, του επιχειρηματίες της πόλης, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και όλους, όσοι συνεργάστηκαν και συνεισέφεραν στην οργάνωση των εκδηλώσεων και να σας καλέσω να συμμετάσχετε σ΄ αυτές.

»Μαζί γιορτάζουμε και βοηθούμε την πόλη μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας».

Μουσικές εκδηλώσεις, με ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά, παγοδρόμιο, καρουζέλ, θεματικά ξύλινα σπιτάκια, μουσικές συναυλίες με την παρουσία φυσικά του Άι Βασίλη και πολλές εκπλήξεις, θα χαρίσουν γιορτινή διάθεση και χαμόγελα στους συμπολίτες και στους επισκέπτες της πόλης, καθ΄ όλη την εορταστική περίοδο, με επίκεντρο το ιστορικό εμπορικό κέντρο και την πλατεία Αγίας Λαύρας (Μητροπόλεως και Κηφισίας).

The post Το Μαρούσι ανάβει το χριστουγεννιάτικο δένδρο του appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα