Το final four των πανελληνίων σχολικών αγώνων φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας

Το final four των πανελληνίων σχολικών αγώνων φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, όπου παραβρέθηκαν η δήμαρχος της πόλης Δέσποινα Θωμαΐδου και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια υποδεχθήκαμε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας μαθητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας για το final four

του Πανελληνίου Σχολικού Αγώνα Ποδοσφαίρου, παρουσία της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως. Σε ένα τουρνουά, γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, με θέαμα, γκολ και συγκινήσεις, νικητές αναδείχθηκαν οι μαθητές του 7ου ΕΠΑ.Λ. Λάρισας απέναντι στους μαθητές του 8ου ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης, ενώ στον μικρό τελικό θριάμβευσε το 2ο ΕΠΑ.Λ. Μυτιλήνης απέναντι στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Μεγάρων.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους διοργανωτές, όπως επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και σε όσους δώσουν πανελλαδικές Εξετάσεις να έχουν καλή επιτυχία, να δικαιώσουν τους κόπους τους και να μην σταματήσουν ποτέ να διεκδικούν τα όνειρά τους».

The post Το final four των πανελληνίων σχολικών αγώνων φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα