Το ετήσιο συνέδριο μονοπώλησε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Στο τεράστιο ενδιαφέρον που συγκεντρώνει από τον κόσμο της Αυτοδιοίκησης το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 -16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά τη σημερινή (7/10) συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Ωστόσο,

όπως διευκρίνισε «για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις»,  φέτος το συνέδριο γίνεται πάντα υπό το βάρος, τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η πανδημία. «Συνεπώς η παράκλησή μας είναι να γίνει κατανοητό ότι φέτος στο συνέδριο θα συμμετέχουν αυστηρά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, συν τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΕΔ και τα μέλη των εποπτικών συμβουλίων», όπως είπε.

Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι στόχος του συνεδρίου είναι να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση, αλλά και να δοθούν συγκεκριμένες και δεσμευτικές απαντήσεις επ’ αυτών από τις πολιτικές  ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων, οι οποίες έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ σημείωσε, επίσης, το  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  που υπάρχει εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης, αλλά και σε ό,τι κινείται γύρω από αυτήν, ήτοι επιχειρήσεις πληροφορικής κ.λπ., αλλά και από τα υπουργεία,  για συμμετοχή στην Έκθεση Beyond της Hellexpo, που πραγματοποιείται παράλληλα με το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Επίσης, συζητήθηκαν το σχέδιο προϋπολογισμού, οι αυξήσεις στην ενέργεια, οι εμβολιασμοί, τα ΚΔΑΠ και ΥΔΟΜ.

The post Το ετήσιο συνέδριο μονοπώλησε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα