Τη Νέα Σμύρνη επισκέφτηκε ο Γιάννης Πρωτούλης

Την πλατεία της Νέας Σμύρνης και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί ο Γιάννης Πρωτούλης υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μαζί του ήταν ο Γιάννης Κορφιάτης υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Βρεττός και Γιάννης Κιουλάνης, η Δέσποινα Ρουμανέα υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Νότιου τομέα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Δημήτρης Βιτάλης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η Ελένη Μητικάρη μέλος της ΚΕΟΕ του

ΚΚΕ.

Στην περιοδεία απασχόλησαν οι πλημμύρες και η τραγική κατάσταση στη Θεσσαλία. Χαρακτηριστική ήταν η συνάντηση με ένα ζευγάρι από τη Μαραθέα Καρδίτσας, χωριό που είναι στο επίκεντρο των γεγονότων των τελευταίων ημερών. Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απηύθυνε κάλεσμα για την πλατιά έκφραση της αλληλεγγύης προς τους πληγέντες, την οργάνωση του αγώνα για να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα διάσωσης, στήριξης και αποκατάστασης.

Στην περιοδεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου, συναντήθηκαν και με τον Πάνο Βέλιο από το σύλλογο, ο οποίος ανέδειξε τα προβλήματα του συλλόγου, το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων και το πως δημοτικές και περιφερειακές αρχές τους έχουν γυρίσει την πλάτη και δε βοηθούν το σύλλογο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πως με το κλείσιμο του ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου είναι οι μόνες που διαθέτουν κλειστό στίβο σε όλα τα Νότια Προάστια. Σύλλογοι όπως ο Πανιώνιος με 3600 αθλητές πρέπει να βγουν μπροστά, να διεκδικήσουν, όπως κάνουν και σήμερα οι άνθρωποι που τον διοικούν.

Ο Γιάννης Πρωτούλης επισήμανε την ανάγκη στήριξης του λαϊκού – ερασιτεχνικού αθλητισμού. Είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Πρέπει να ξεδιαλύνουμε πού πάνε τα πράγματα σήμερα, δηλαδή την εμπορευματοποίηση και του αθλητισμού. Να αγοράζεται και να πουλιέται από όποιον είναι σε θέση και μπορεί. Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να μείνει κανένας εκτός και σε αυτή την κατεύθυνση απαιτείται η στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων στα οποία βρίσκουν διέξοδο τα παιδιά, μπορούν να στηριχθούν οι εργατικές και λαϊκές οικογένειες»

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ανανέωσε το ραντεβού του με το λαό της περιοχής στη σημερινή εκδήλωση – παρουσίαση του ψηφοδελτίου της στην αίθουσα εκδηλώσεων Γαλαξίας, όπου θα συγκεντρωθούν και είδη υλικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

The post Τη Νέα Σμύρνη επισκέφτηκε ο Γιάννης Πρωτούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα