Στην παράταξη του Παναγιώτη Ιωάννου η Αγγελική Σαμπάνη

Με εκτίμηση και σεβασμό προς τους συμπολίτες μου, θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφασή μου, αποδεχόμενη την πρόταση του κ. Παναγιώτη Ιωάννου , να συμμετάσχω με το συνδυασμό του “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πήρα την απόφαση αυτή, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, θέλοντας να μην είμαι απλά παρατηρήτρια στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών της πόλης μας, αλλά να βοηθήσω και να προσφέρω ουσιαστικά, κάνοντας τη ζωή όλων μας πιο εύκολη και πιο δημιουργική.

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή

και είμαι κάτοικος Πεύκης. Είμαι έγγαμη με δύο εξαίρετους γιους, 20 και 23 ετών, οι οποίοι είναι διακεκριμένοι εκφραστές της ποντιακής μουσικής και παράδοσης.

Εργάζομαι ως Executive Assistant του Προέδρου και των Αντιπροέδρων Ανεξάρτητης Αρχής του Κράτους και έχω πολυετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είμαι πτυχιούχος του Βρετανικού Κολλεγίου “Saint George”, Τμήμα Ελληνοαγγλομαθών Γραμματέων Διοίκησης. Εξελίσσοντας τις δεξιότητες και ικανότητές μου στην πορεία της επαγγελματικής μου καριέρας, έχω αποκτήσει διπλώματα/πιστοποιήσεις εκπαίδευσης που έχουν σχέση με το πολύπλευρο αντικείμενο εργασίας μου από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Hemsley Fraser στο Λονδίνο, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης. Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και λίγα Αραβικά.

Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης “Ο Εύξεινος Πόντος” και από το 2016 έχω εκτίσει μέλος του Δ.Σ. σε θέσεις Γ. Γραμματέως, Υπεύθυνης Χορευτικών & Δημοσίων Σχέσεων.

Είμαι μέλος της “Green Team” που δραστηριοποιείται στο Δήμο μας.

Σαμπάνη Αγγελική

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης

ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

The post Στην παράταξη του Παναγιώτη Ιωάννου η Αγγελική Σαμπάνη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα