Σε εγρήγορση η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης την πασχαλινή περίοδο

Την περίοδο του Πάσχα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης βρέθηκε στο πλευρό των πολιτών.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η επίσκεψη παιδιών από την ιδιωτική Μονάδα Προσχολικής Αγωγής «Φωτεινά Χαμόγελα», τα οποία ξεναγήθηκαν στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενημερώθηκαν για την προσφορά του, ενώ μοίρασαν αγάπη και χαμόγελα με τη δωρεά τροφίμων και δώρων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Από την

πλευρά τους η αρμόδια αντιδήμαρχος Χαρίκλεια Νικολοπούλου και οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας επαίνεσαν την κίνηση του Παιδικού Σταθμού και των παιδιών, τόσο ως προς τον κοινωνικό της χαρακτήρα, όσο και ως προς τον έντονο συμβολισμό της, επισημαίνοντας ότι «η πόρτα μας είναι πάντοτε ανοιχτή».

Επίσης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεταμόρφωσης, στo πλαίσιo των δράσεων αλληλεγγύης και προσφοράς που υλοποιεί κάθε χρόνο για τη συμπαράσταση και για τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά οικογενειών και των αδύναμων οικονομικά πολιτών, διένειμε συνολικά 750 εορταστικά πακέτα με βασικά είδη διατροφής (είδη παντοπωλείου και κρέας) για το εορταστικό τραπέζι, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Παράλληλα, σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ και του «Βοήθεια στο Σπίτι» δόθηκε πασχαλινό τσουρέκι, ενώ πασχαλινά δώρα (λαμπάδα, τσουρέκι, πασχαλινό αυγό και γλυκίσματα) παρέλαβαν και 250 παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των κοινωνικών δομών.

Πολύτιμοι υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια, όπως δήλωσε και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρίκλεια Νικολοπούλου, εταιρείες και οργανώσεις που έσπευσαν να ενισχύσουν τη δράση με τις προσφορές τους.

The post Σε εγρήγορση η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης την πασχαλινή περίοδο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα