«Παρών» από τον Ν. Ζόμπολα για τη διαδοχή του Β. Ζορμπά στην παράταξη Αγία Παρασκευή η πόλη μας

«Παρών» για τη διαδοχή του Βασίλη Ζορμπά δήλωσε ο Νίκος Ζόμπολας. Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε την επίσημη υποψηφιότητα του εν όψει των διαδικασιών εκλογής νέου επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η πόλη μας, στη θέση του απερχόμενου δημάρχου.

Η πλήρης ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

«Δηλώνω παρών για την διαδοχή του Βασίλη Ζορμπά, μέσα από τις διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας!, που θα πραγματοποιηθούν στις 19/11, μετά

την οδυνηρή ήττα της δημοτικής μας παράταξης και των ευρύτερων κεντροδεξιών παρατάξεων.

Είναι προφανές ότι η παρουσία μου αποτελεί πυλώνα ανανέωσης, όπως έχει εκφραστεί εμφατικά με δημόσιες δηλώσεις μου τα τελευταία χρόνια και τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος θα διαφυλάξει την ακεραιότητα και την απρόσκοπτη διαδικασία.

Είναι σαφές ότι ο κόσμος της κεντροδεξιάς παράταξης αποδοκίμασε όλες τις αντίστοιχες παρατάξεις με χαμηλά ποσοστά και μείωση δυνάμεων και δήλωσε την απογοήτευσή του.

Η αποχή είναι μήνυμα των πολιτών για λάθος πολιτικές. Να μην ξεχνάμε πόσες χιλιάδες ψήφους έχασαν οι παρατάξεις.

Προχωράμε δυναμικά σε νέα εποχή και ανασύνταξη δυνάμεων!

Νίκος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας»

The post «Παρών» από τον Ν. Ζόμπολα για τη διαδοχή του Β. Ζορμπά στην παράταξη Αγία Παρασκευή η πόλη μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρών, Ζόμπολα, Ζορμπά, Αγία Παρασκευή –,paron, zobola, zorba, agia paraskevi –