Παρέδωσε τα voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων για ευπαθείς ομάδες ο ΣΒΑΠ

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του, που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο ΣΒΑΠ παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες των Δήμων τους.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης Παιδικών

Χορωδιών που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Η επιλογή των ωφελουμένων γίνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του κάθε Δήμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Κεχρής, Βασίλης Γιαννακόπουλος. Επίσης έδωσαν το «παρών» και παρέλαβαν τα voucher οι αντιδήμαρχοι Βούλη Αρσένη – Λάμπρου, Δήμου Βριλησσίων, Ασπασία Παναγιωτακοπούλου, Δήμου Γαλατσίου, Νότα Σοκορέλλη, Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κλειώ Ανδρέου, Δήμου Παιανίας, Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου, Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Χαράλαμπος Μπονάτσος, Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι της Κοινωνικής Πολιτικής των Δήμων μελών: Πέτρος Κόνιαρης, Κανέλλου Λίβια, Μαρία Περάκη, Ιωάννα Σαλβάνου, Κατερίνα Κουράση, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Μαρίνα Βενιεράκη.

The post Παρέδωσε τα voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων για ευπαθείς ομάδες ο ΣΒΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα