Παναγιώτης Ιωάννου: Απάντηση στο ερώτημα γιατί συνεργάστηκα με τον Τάσο Μαυρίδη

Τέσσερις ημέρες πριν ξεκινήσουμε τον προεκλογικό αγώνα μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 απάντηση στο ερώτημα….. γιατί συνεργάστηκα με τον Τάσο Μαυρίδη.

“Στις δημοτικές εκλογές του 2019 που διεξήχθησαν με το σύστημα της απλής αναλογικής οι συνδημότες μας έδωσαν από τον πρώτο γύρο σαφές προβάδισμα με ποσοστό 42,15 % στον Κο Μαυρίδη.

Σεβόμενος απόλυτα τη λαϊκή ετυμηγορία και προκειμένου ο Δήμος

να μπορεί να λειτουργήσει και να διοικηθεί, δεδομένου ότι η παράταξη του Κου Μαυρίδη θα διέθετε 14 από τις 33 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από προγραμματική συμφωνία – σύγκλιση με τον Κο Μαυρίδη τον στήριξα στον δεύτερο γύρο όπου έλαβε ποσοστό 55,51% και εξελέγη Δήμαρχος.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την παράταξη του Δημάρχου και του ισχύοντος τότε θεσμικού πλαισίου μου ανέθεσε για δύο έτη την αντιδημαρχία Πεύκης, επιχειρηματικότητας, γραφείο δημότη, αδελφοποιήσεις, διεθνείς σχέσεις, δημόσιες σχέσεις.

Τιμώντας τη προγραμματική συμφωνία με την παράταξη του Δημάρχου και έχοντας πάντα γνώμονα το καλό του Δήμου και των συνδημοτών μας σύντομα θα παραθέσω επιγραμματικά τον απολογισμό μου ως Αντιδήμαρχος”

The post Παναγιώτης Ιωάννου: Απάντηση στο ερώτημα γιατί συνεργάστηκα με τον Τάσο Μαυρίδη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναγιώτης Ιωάννου, Απάντηση, Τάσο Μαυρίδη,panagiotis ioannou, apantisi, taso mavridi