Παλαιστινιακή αντιπροσωπεία του Δήμου Ντόχα Βηθλεέμ στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, συνάντησε αντιπροσωπεία Παλαιστινίων από τον Δήμο Ντόχα Βηθλεέμ, με επικεφαλής τον δήμαρχο Shahin Shahin, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στο δημαρχείο, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο Δήμων και την ανάπτυξη κοινών συνεργιών στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Παλαιστίνιος δήμαρχος, S. Shahin, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παλαιστινιακός λαός σε επίπεδο Υγείας, έργων υποδομής, ασφάλειας αλλά και στις πληγές που αφήνει πίσω ο πόλεμος. Απευθύνοντάς του πρόσκληση να επισκεφτεί τον τόπο τους,

παράλληλα, μετέφερε στον δήμαρχο κ. Πατούλη, το ενδιαφέρον της πόλης του να αναπτύξει στενότερους δεσμούς με το Μαρούσι στο επίπεδο του πολιτισμού, της γνώσης και της τεχνογνωσίας, σχέσεις που μελλοντικά θα μπορούσαν να επισφραγιστούν και με μία αδελφοποίηση.

Χαιρετίζοντας τη συνάντηση με τον δικό της τρόπο, η δημοτική σύμβουλος Rana E΄ Layan μετέφερε μελωδικά μήνυμα ειρήνης και της αδελφότητας των λαών εκ μέρους των παιδιών της Παλαιστίνης, αλλά και ελπίδας ότι κάποια στιγμή θα ζουν σε ειρήνη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχαρίστησε για το τραγούδι που μετέφερε «τον πόνο ανθρώπων που αγαπούν τη ζωή, την τέχνη και πονούν με όσα ζουν», και απηύθυνε μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης. «Όλοι πρέπει να ζούμε σε συνθήκες ειρήνης. Όλοι πρέπει να στεκόμαστε απέναντι σε όσους προκαλούν τους πολέμους και στερούν το δικαίωμα της πατρίδας» ανέφερε ο δήμαρχος Γ. Πατούλης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων εκατέρωθεν.

Την παλαιστινιακή αντιπροσωπεία αποτελούσαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Tareq Jafar, και η δημοτική σύμβουλος Reem Alzaghari. Παρούσα στη συνάντηση από μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ήταν και η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

The post Παλαιστινιακή αντιπροσωπεία του Δήμου Ντόχα Βηθλεέμ στον δήμαρχο Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα