«Οπενχάιμερ»: η ταινία της χρονιάς στο Cine Νοσταλγία

Μια μεγάλη ταινία έρχεται αυτή την εβδομάδα στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία. «Οπενχάιμερ» (φωτό), λοιπόν, και οι σινεφίλ σπεύδουν για να δουν τη δημιουργία του Κρίστοφερ Νόλαν που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο. Σπεύδουν, όμως, και οι μικροί σινεφίλ για το διασκεδαστικό animation «Οι αχώριστοι».

Οι αχώριστοι

(Παρασκευή 15/9 έως Κυριακή 17/9, στις 20:00)

Η φιλία είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια! Από τους δημιουργούς και σεναριογράφους του

«Toy Story», µας έρχεται η εκπληκτική ταινία κινουμένων σχεδίων µε τις περιπέτειες του Ντον, µιας μαριονέτας µε ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για µία επική περιπέτεια φιλίας στη Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Τζέρεµι Ντεγκρουσόν

Μεταγλωττισμένο με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών

Διάρκεια: 90΄

Οπενχάιμερ

(Πέμπτη 14/9 και Δευτέρα 18/9 έως Τετάρτη 20/9 στις 20:45, Παρασκευή 15/9 έως Κυριακή 17/9 στις 21:30)

Η υπαρξιακή και πολιτική οδύσσεια του διάσημου φυσικού Τζ. Ρόµπερτ Οπενχάιµερ στην προσπάθειά του να φτιάξει την ατομική βόμβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Μια επική βιογραφική ταινία από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Βασίζεται στην βιογραφία του 2005 «American Prometheus» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν για τον Ρόµπερτ Οπενχάιµερ, ο οποίος είχε τον μεγαλύτερο ρόλο στην ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων στο Πρόγραμμα Μανχάταν.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Πρωταγωνιστούν: Κίλιαν Μέρφι, Έµιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιµον, Ρόµπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Φλόρενς Πιου, Τζος Χάρτνετ, Κέισι Άφλεκ, Κένεθ Μπράνα

Διάρκεια: 180΄

The post «Οπενχάιμερ»: η ταινία της χρονιάς στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οπενχάιμερ, Cine Νοσταλγία,openchaimer, Cine nostalgia