Όμιλος για την Unesco Β.Π.: Κοπή πίτας με βραβεύσεις και λαχειοφόρο αγορά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:30 π.μ. στο AliosCafe (Αγίου Παντελεήμονος 1, Πεύκη).

Η πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου προσκαλούν τους πολίτες να παραστούν στην εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευθούν σημαντικοί θεσμοί που στηρίζουν έμπρακτα και διαχρονικά το κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν:

η
Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο, στο πρόσωπο του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου, καιη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, για το κοινωνικό της λειτούργημα, στο πρόσωπο του διοικητή Τ.Α. Αμαρουσίου, αστυνόμου Α΄ Φώτη Τζελέπη.

Ο Όμιλος θα διεξάγει, επίσης, λαχειοφόρο για την προώθηση των κοινωνικών του σκοπών. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή του, χορηγοί και υποστηρικτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και πρόσφεραν εκατοντάδες δώρα και χορηγίες με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο πανεθνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, ο Όμιλος έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν μεταφορά τους με πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 13:15, έξω από το AliosCafé (επί της Λεωφόρου Ειρήνης).

The post Όμιλος για την Unesco Β.Π.: Κοπή πίτας με βραβεύσεις και λαχειοφόρο αγορά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα