Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές με το βλέμμα στην κοινωνία

Στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών και το βλέμμα μας στην κοινωνία που αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερα προβλήματα, σε μια πολιτική συγκυρία κρίσιμη για το κόμμα μας, για την πολιτική ζωή της χώρας, αλλά και για την ευημερία των συμπολιτών και του τόπου μας, αντιμετωπίζουμε τη νέα κατάσταση με υπευθυνότητα και σεβόμενοι τις συλλογικές αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ

– ΠΣ.

Στόχος όλων μας είναι η αλλαγή τοπίου στον Δήμο μας, που δοκιμάστηκε από τη γαλάζια διοίκηση με την ενίσχυση των δημοκρατικών – προοδευτικών δυνάμεων, απέναντι στη χειρότερη διοίκηση που θυμόμαστε.

Επειδή, λοιπόν, πολλά ακούγονται κι ακόμα περισσότερα θα ειπωθούν μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου, υπενθυμίζουμε στα μέλη μας την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της 15-16/7/2023, όπου ρητά αναφέρει ότι “είναι κρίσιμη η επιλογή και η υποστήριξη υποψηφίων ευρείας αποδοχής και νίκης είτε αυτοί προέρχονται από τον κομματικό, είτε από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς είτε από συμπολίτες μας που συμφωνούν στην αυτοδιοικητική μας κατεύθυνση και στην πλειοψηφία του πλαισίου αρχών που αναφέραμε”. Ως εκ’ τούτου η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Κεντρικής Επιτροπής, παροτρύνει τα μέλη της οργάνωσης να στηρίξουν νικηφόρους συνδυασμούς και τους υποψηφίους (μέλη μας) που κατεβαίνουν με αυτούς.

Φήμες που διαδίδονται ότι συνδυασμοί που δεν έχουν καμιά προοπτική νίκης και άμεσα ή έμμεσα διαδίδουν ότι έχουν την στήριξη του κόμματος είναι αναληθές και παραπλανητικό. Τέλος καθιστούμε σαφές ότι καμιά προσώπική στρατηγική και κανένας όψιμος αρχηγισμός δεν θα εμβολίσει την συλλογική και δημοκρατική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της Πεντέλης.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης

The post Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πεντέλης: Στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές με το βλέμμα στην κοινωνία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πεντέλης,om syriza-ps pentelis