Ολοκληρώνεται η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη

Το έργο της απομάκρυνσης των πυλώνων υψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη μπήκε στο τελικό του στάδιο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. Σήμερα (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου) εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης τόσο των καλωδίων όσο και των ίδιων των πυλώνων και απομένουν λιγότερες από 10 ημέρες για την ολοκλήρωση του έργου.  

Η μεταφορά των πυλώνων γίνεται με χρήματα ύψους 2,56 εκατ. ευρώ από τον ΑΔΜΗΕ και το ΕΣΠΑ, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον Δήμο Πεντέλης

και τους δημότες, καθώς η διοίκηση της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά άλλαξε τον προηγούμενο σχεδιασμό χρηματοδότησης του έργου.

«Φτάσαμε στο τέλος ενός σημαντικού έργου για την πόλη μας. Η ολοκλήρωση των εργασιών μεταφοράς των πυλώνων σηματοδοτούν με εμφατικό τρόπο την επίπονη και πολυετή προσπάθεια όλων των διοικήσεων του Δήμου μας» δήλωσε ο κ. Κεχαγιά και συμπλήρωσε: «Υλοποιήσαμε στο ακέραιο και με απόλυτη συνέπεια όλα όσα είχαμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας για το συγκεκριμένο έργο και είμαι περήφανη που ολοκληρώνεται χωρίς να χρεωθούν ο Δήμος και οι δημότες ένα ευρώ.  Η επιλογή μας για αλλαγή του σχεδιασμού της χρηματοδότησης, με την αποφυγή της δανειοδότησης, αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ως μία επιλογή ιδιαίτερα επωφελής».

The post Ολοκληρώνεται η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα