Οι παρεμβάσεις του Συλλόγου Πολυδρόσου στο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Ενημέρωση για την πορεία και την εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων αγωγών ομβρίων Πολυδρόσου, καθώς και να λάβει γνώση για τον χώρο λαϊκής αγοράς ζήτησε ο Σύλλογος της περιοχής στη χθεσινή (16/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Β. Κάββαλος, απάντησε ότι η σύμβαση για το έργο των αγωγών ομβρίων έχει διαλυθεί και αναμένεται το επόμενο 8μηνο η υπογραφή νέας.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Ε. Κατσιγιάννης, απάντησε ότι το θέμα διεξαγωγής

λαϊκής αγοράς εξετάζεται, ενώ είναι ζήτημα και της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Σύλλογος σημειώνει σχετικά:

«Η απάντηση του αντιδημάρχου για τα αντιπλημυρικά θεωρούμε ότι ήταν ανεπαρκής και αόριστη. Για το θέμα της λαϊκής η περιφέρεια είναι αρμόδια για τη λειτουργία της, τις οδούς όμως τις προτείνει ο Δήμος.

Δευτερολογία δεν δόθηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. στον πρόεδρο του Συλλόγου. Θα επανέλθουμε με νέα έγγραφα και αν χρειαστεί με νέα παρέμβαση.

Διευκρινίσεις στην ίδια κατεύθυνση έδωσε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Είπε ότι γνωρίζει για τα φραγμένα φρεάτια στην προέκταση της οδού Φραγκοκκλησιάς προς την Λ. Πεντέλης και από αύριο (18/12) θα λυθεί σε συνεργασία με εργολάβο».

The post Οι παρεμβάσεις του Συλλόγου Πολυδρόσου στο Δ.Σ. Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα