Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε τον Γιάννη Διαμαντόπουλο

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε «Γιάννη Διαμαντόπουλος» ως φόρος τιμής στον αείμνηστο Γιάννη Διαμαντόπουλο που, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «κόσμησε» την πόλη με τις Αρχές, τις Αξίες του και κυρίως την προσφορά του στον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό.

Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος υπήρξε δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης, πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης,

αλλά και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λυκόβρυσης. Ιδρυτικό μέλος της Κίνησης Πολιτών αποτέλεσε μία χαρισματική προσωπικότητα, ιδιαίτερα αγαπητή για το ήθος και τις Αρχές της.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε «Γιάννης Διαμαντόπουλος», υπήρξε ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της Λυκόβρυσης, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του Πολιτισμού.

Η ονοματοδοσία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης μετά από πρόταση της ανεξάρτητης σήμερα δημοτικής συμβούλου Κικής Νικολαροπούλου, πρόταση που συνεπικουρήθηκε από φορείς και συλλόγους όπως η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης.

Τα αποκαλυπτήρια της χαρακτηριστικής επιγραφής ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης που πλέον κοσμείται με το όνομα του αείμνηστου Γιάννη Διαμαντόπουλου πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης μαζί με τον τέως δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό, αγαπημένο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, φίλο και συμπαραστάτη του εκλιπόντος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισήμανε σχετικά: «Η ημέρα ονοματοδοσίας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για εμάς στον Δήμο, μία ημέρα μνήμης με ιδιαίτερη συγκίνηση για τον Άνθρωπο Γιάννη Διαμαντόπουλο, αλλά και με ιδιαίτερη αγάπη και ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη προσφορά του στη Λυκόβρυση. Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος ήταν στην πράξη ένας ακούραστος στρατιώτης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ένας Άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά πάντα με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον, ένας Άνθρωπος με Αρχές, Αξίες και Αρετές παράδειγμα προς μίμηση σε όλους εμάς στη μεγάλη οικογένεια της Λυκόβρυσης Πεύκης. Η απουσία του όχι μόνο για την οικογένειά του, αλλά και για όλους εμάς στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτη. Το φωτεινό του, όμως, παράδειγμα της προσφοράς και της αγάπης στο κοινωνικό σύνολο θα μας συντροφεύει πάντα, δείχνοντας μας τον δρόμο της συλλογικότητας και του αστείρευτου περισσεύματος καρδιάς και αγάπης».

Όπως σημειώνει ένας εκ των δύο διοργανωτών, η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης, γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης από πολίτες και όμορφα συναισθήματα στην εκδήλωση ονοματοδοσιας της και «τιμήθηκε ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος και ταυτόχρονα όλοι οι πολίτες που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια για το κοινό καλό».

Την εκδήλωση οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Λυκοβρυσης και το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πευκης και παρουσιάστηκε και το βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή και τη δράση του Γιάννη Διαμαντόπουλου.

The post Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε τον Γιάννη Διαμαντόπουλο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα