Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού γιορτάζει τις Απόκριες

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού γιορτάζει τις Απόκριες και την Κυριακή 10 Μαρτίου ξεκινούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το φετινό πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις, περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, με καρναβαλικές εκδηλώσεις, μουσική, χορό, εκπλήξεις για τα παιδιά, δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία των ONIRAMA την Καθαρά Δευτέρα.

Αναλυτικά

οι εκδηλώσεις:

Κυριακή 10 Μαρτίου, Καρναβάλι στο Νέο Ψυχικό. 10:30-14:30, Πλατεία Ελευθερίας. Η παρέλαση των καρναβαλιστών με το γαϊτανάκι θα ξεκινήσει από το 2ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού. Ώρα συγκέντρωσης 10:30. Θα ακολουθήσουν πρόγραμμα με πολλά διαδραστικά παιχνίδια, αποκριάτικες κατασκευές, ξυλοπόδαρος, bubble show, παράσταση μάγου, face painting, μπαλονοκασκευές, χορός και τραγούδι που θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. Στην Πλατεία Ελευθερίας θα τοποθετηθούν δύο μεγάλα φουσκωτά πολυπαιχνίδια και τέσσερις μπασκέτες ενώ τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργήσουν με τη βοήθεια παιδαγωγού κα με οδηγό την φαντασία τους, πρωτότυπες μάσκες.Κυριακή 17 Μαρτίου, Καρναβάλι στο Ψυχικό. 11:00-15:00, Άλσος Ψυχικού. Διασκεδαστές ντυμένοι μασκαράδες θα οργανώσουν πλούσιο παιδικό πρόγραμμα με μπαλονοκατασκευές, face painting και χειροτεχνίες ενώ θα πραγματοποιηθεί δίωρη μουσική συναυλία από το συγκρότημα «Εύηχον». Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με αλμυρά και γλυκά εδέσματα.Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, Κούλουμα στη Φιλοθέη. 11:00-15:00 Άλσος Εθνικής Τράπεζας. Μεγάλη συναυλία με τους ONIRAMA. Διαγωνισμός χαρταετού για τα σχολεία του Δήμου. Νηστίσιμοι μεζέδες του Σαρακοστιανού τραπεζιού.

The post Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού γιορτάζει τις Απόκριες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα